Lush za mirisne blagdane

  LINIJA:
  - Northern Lights, sapun
  Oni koji su uživo vidjeli polarnu svjetlost reći će da se riječima ne može opisati njena ljepota. Zato smo je i pokušali dočarati sapunom! Osim što izgledom dočarava taj prirodni fenomen, ovaj sapun to pokušava i mirisom: mješavina limete, čempresa i bora. Svaki komad je šaren i predivan. Nabavite vlastiti komadić polarne svjetlosti!
  CIJENA: 100g 39 kn

  - Abombinaball, kugla za kupanje: šumeći snježni gorostas s mirisom vanilije
  Zasigurno je divno penjati se po snježnim vrhovima u potrazi za uzbuđenjem… ali ništa lošije nije ležati u kadi punoj tople vode i družiti se s našim simpatičnim bijelim čovječuljkom. Nježni spoj apsoluta vanilije, metvice i ulja slatke naranče savršeno će vas opustiti, a o snježnim avanturama razmišljat ćete dok se Abombinaball bude đirao po kadi pritom ispuštajući opuštajuću plavu boju. Ah, život je prava avantura!
  CIJENA: 200g 36 kn

  - Rocketeer, kugla za kupanje
  To je ptica! Ne, ne… to je avion! Ne, to je Rocketeer! Opet smo ponosni! Još jedan fantastičan izum. Izumio ga je naš Jack, inspiriran svojim omiljenim filmom iz djetinjstva koji se, gle li čuda, zove upravo The Rocketeer! Ubacite ovu moćnu kuglu za kupanje tamo gdje joj je i mjesto - u kadu punu tople vode i uživajte u gledanju njenog leta. Ne možemo vam otkriti što točno radi, jer je riječ o patentu, ali sigurni smo da ćete je osobno isprobati. Aha, da! Još nešto! Miriše na štapiće od bombona. Lansiranje, smjer kada, počinje za 3, 2, 1…
  CIJENA: 130g 33 kn

  - The Melting Snowman, luksuzna kruta uljna kupka
  Topi se…tooopppiii seeeeeee… rastopio se! O da! Još jedan potpuno novi izum! Brzotopeći Snješko prva je luksuzna kruta uljna kupka s novom, sada ste već pretpostavili, brzotopećom formulacijom. Što to znači za vas? Pa da će se divni maslaci i najfinija eterična ulja prije pozabaviti vašom kožom i raspoloženjem. Naš Snješko poseban je i po tome što ga krasi svima omiljeni bademasti miris Snowcake sapuna, pa ako vam je isti bio po volji i nosu, nabavite ih par. Ili još bolje, tucet!
  CIJENA: 100g 24 kn

  - Australian Igloo, šećerni peeling
  Ovaj fantastični peeling sadrži osvježavajući spoj sibirskog bora, australskog eukaliptusa i ulja sandalovine, sve zajedno u omotu od fair trade šećera. Sparite ga sa sapunom Northern Lights i bit ćete mirisni poput zimske šume. Znate kako zimi šuma divno miriše, zar ne?
  CIJENA: 100g 33 kn

  - The Jilted Elf, drhtavac za tuširanje
  Veseli drhtavac protiv lošeg raspoloženja. Dupli molim! Blagdani su vrijeme velikog veselja, ali i tuge ako ih provodite sami ili daleko od prijatelja i obitelji. Ipak, gdje ima volje, ima i načina. Mi smo odlučili napraviti zabavni drhtavac za tuširanje koji će svojim mirisnim uljima odagnati svaku primjesu tuge i depresije. U ovom slučaju pomoći će mu mirisni spoj meda, votke i smokve. Tuširajte se često i nećete skidati osmijeh s lica!
  CIJENA: 100g  47 kn

  - Pow Wow Lip Scrub, šećerni piling za usne
  Pucketavi bomboni za glatke ljubilice! Pukli smo na pucketave bombone, a Helen je dobila tajni zadatak - davno prije blagdana odgonetnuti kako ćemo ih staviti u što više proizvoda. O jednom od pucketavih proizvoda upravo čitate. Zagladite kožu usana pilingom koji sadrži špinat u prahu, goji bobice i kofein u prahu. Nakon upotrebe bit ćete snažni poput Popaja i lijepi poput Olive! I, još nešto, sjajno se slaže s Chilli Tingle, Snow Fairy i Celebrate toniranim balzamima za usne. Cmok!
  CIJENA: 20g 63 kn

  - Candy Cane Soap, sapun
  Izgleda predivno, miriše na mješavinu metvice i karamele, i blistavo čisti ruke (i tijelo). E, sad nam recite, tko želi prati ruke s dosadnim tekućim sapunom, kad postoje sapuni poput ovog?
  CIJENA: 100g 33 kn

  - Candy Mountain Bubble Bar, pjenušava kupka
  Slađe od slatkog i njegujućeg ulja vanilije ne postoji. Sada zamislite ovo: topla, ugodna kupka, nježnoružičasta voda i, točno do ruba kade, gusti sloj vanilaste pjene. Baš ono što vam treba u hladne zimske dane. Ne morate više sanjati! Najbolje je da pojurite do najbližeg Lusha, piknete par Candy Mountainsa i pretvorite san u stvarnost. Upotpunite li kupku s The Godmother sapunom, pa po izlasku iz kade namažete tijelo Vanilla Dee-Lite losionom za tijelo, i sami ćete se pretvoriti u pravu poslasticu!
  CIJENA: 100g 33 kn

  - Chilli Tingle, tonirani balzam za usne
  Novi, totalno grimizni i ukusno začinjeni balzam za usne. Zahvaljujući sjemenju annatta uspjeli smo dobiti ovu specifičnu grimiznu boju. Dodali smo i slatku šećernu glazuru u prahu te čili u prahu kako bi stvar malo “podigli”. Osim što je balzam veganski, savršen je u kombinaciji sa svim blagdanskim odjevnim kombinacijama. Beauty 'must'!
  CIJENA: 63 kn

  - Superstars, pjenušava kupka: dašak ljeta usred zime
  Kako se Superstars svojim ljetnim mirisom uklapa u božićne proizvode? Ako nas pitate - sjajno! U sive zimske dane svi se rado sjetimo sunčanog ljeta. Sunčanog ljeta s mirisom jagoda i tek nagovještajem biljnog osvježenja! Uz to, unutra se nalazi par fantastičnih sastojaka koji će vas zagrijati i umiriti bilo kakvu vrstu napetosti. Pročitajte popis sastojaka i saznajte koji su to.
  CIJENA: 100g 27 kn

  - Celebrate, tonirani balzam za usne
  Balzam za usne s okusom pjenušca. U vrijeme blagdana, djevojka treba biti spremna! Usne blijedo ružičaste boje, okus konjaka, citrusna ulja, šećer u prahu i ljubilice spremne za posao! Dugi, predani posao.
  CIJENA: 63 kn

  - Three Gold Rings, pjenušava kupka
  Slatka dekadencija. Zarolali smo dovoljno slatke vanilije i slatke naranče da vam utaži želju za slatkim i potraje za cijelu zimu. Naša najkremastija, najluksuznija, najfinija pjenušava kupka ovog Božića je rado viđen gost u svakoj kadi. Čak i onoj skroz običnoj. Uživajte u luksuznim mjehurićima!
  CIJENA: 100g 45 kn

  - Golden Wonder, kugla za kupanje, za sjajne blagdane
  Neka digne ruku ona ili onaj koja ili koji nikad nije zveckao poklonima ispod božićnog drvca pokušavajući otkriti što je unutra? Takvih nema! A što je još zabavnije od toga? Pa otvaranje poklona! Naša poklon kugla za kupanje razmotava se u slatku naranču, limetu i ulje konjaka, a što je to točno u njezinoj nutrini i kako djeluje vam, kako nalaže tradicija oko božićnih poklona, ne smijemo reć do božičnog jutra. Ako ste znatiželjni, isprobajte je prije.
  CIJENA: 220g 39 kn

  GDJE KUPITI:
  http://www.lush.hr/?lang=hr&;section=gdjesmo

  Tags: Beauty Njega Lush