Lush za Valentinovo!

  TEMA: Praznik ljubavi. za neke kitsch i bljak, za neke fora, za neke potreba... Za neke - gljive, žabe i bubamare! Primjerice, za Lush.

  PALETA:
  - A Million Kisses, balzam za usne.
  Za spektakularne, očaravajuće ljubilice, poljupce koji se pamte i njegu usana.
  CIJENA: 59, 40kn

  - Chou Chou…I Love You, tabletice za zube.
  Valentinovo je, a vi imate s kim predano i duuugo upražnjavati ljubljenje? Onda bez sumnje trebate nešto što će lijepo omirisati vaš dah. Što kažete na ruže? Operite zube s našom tableticom za zube koja miriše upravo na nježne ruže i ljubite se! Dugo i predano.
  CIJENA: 33 kn

  - Leap Frog, kugla (zapravo, vodozemac) za kupanje.
  Možda nije bezobrazno zgodan, ali bezobrazno dobro miriše! Ubacite ovog žapca u kadu, uronite u zelenu vodu, udahnite senzualnu mješavinu jasmina, ruže i sandalovine, potražite njegove crvene usne od kakao maslaca i izjavite ljubav osobi koja je s vama u kadi. Niste se valjda na Valentinovo mislili kupati solo?!
  CIJENA: 33 kn

  - Magic Mushroom, pjenušava kupka.
  Za sve one koji su “single and ready to mingle” pripremili smo ludo zabavnu gljivu koja miriše na vaniliju i jagode sa šlagom. Plan: pošteno se potoćajte, opustite, obnovite energiju, pa potom tako mirisni prepustite Kupidu.
  CIJENA: 100 g 33 kn

  - Love Potion, pločica za masažu
  Inspiraciju za ovu pločicu za masažu potražili smo u ljubavnim napicima. Ako se do sada niste ohrabrili i izjavili ljubav onoj ili onome zbog kojeg ili koje vam srce brže tuče, došlo je pravo vrijeme! Darujte im Love Potion i ponudite se za pružanje masaže. Uzrokovat će pravi vatromet strasti, a masaža će biti upamćena kao jedna od onih sa sretnim završetkom. Kako i ne bi kad pločica miriše na hrskave jabuke s cimetom?
  CIJENA: 74 kn

  - Sweetheart, sapun
  Ljupki rozo-bijeli sapun s velikim srcem u sredini bloka! Darujte komadić voljenoj osobi za Valentinovo. Unutra smo stavili najluksuznije sastojke kojih smo se domogli, poput jasmina, mandarine, apsoluta vanilije, sandalovine i ylang ylanga, jer, kada je o ljubavi riječ, ništa nije preveliki trošak.
  CIJENA: 100 g 37,60 kn

  - Do Knot Disturb
  Dražesno umotan rubac koji sadrži sve što vam treba za romantični vikend u dvoje. Unutra su pločica za masažu, kugla za kupanje, sapun koji miriše na jasmin, a nismo zaboravili ni na svježi dah, pa se unutra nalaze i osvježavajuće tabletice za zube te obavijest koju možete okačiti, ne mačku o rep, već na kvaku od vrata. Sretno Valentinovo vi taubeka dva!
  CIJENA:  195 kn

  - Love Bug Knot-Wrap, pinklec.
  Izaberite proizvode iz našeg valentinovskog asortimana ili bilo koji drugi Lush proizvod i umotajte ih u bubamaru koja, uz proizvode, nosi i sreću.
  CIJENA: 30 kn

  - Lots of Love.
  Posebnoj osobi u vašem životu darujte ovaj izbor zavodljivih Lush proizvoda lijepo i praktično upakiranih u ponovno upotrebljivu poklon kutiju. Unutra su, uz tri valentinovska proizvoda i naša tri cjelogodišnja senzualna best sellera. Dijelite ljubav, jer se ljubav uzvraća.
  CIJENA: 295 kn

  - P.S. I Love You, poklon 195.00 kn
  Kada ste zadnji puta šapnuli p.s. volim te osobi prema kojoj gajite taj osjećaj? Radite to često? Bravo za vas, ali došlo je vrijeme da prijeđete s riječi na djela. Djelo je izrazito lijepa četvrtasta poklon kutija koja sadrži medeni gel za tuširanje, svilenkasto donje rublje u Lush interpretaciji, pločicu za masažu s pravom čokoladom i komad mirisnog sapuna.
  CIJENA: 195 kn

  GDJE KUPITI: Lush, http://www.lush.hr/?lang=hr&;section=gdjesmo

  Tags: Beauty Njega Lush