Lush zimski specijali

  LINIJA:
  - Angels Delight Soap, sapun
  Postoji li razlog zbog kojeg se svake godine u to vrijeme zime i godišta ovaj šareni sapun spušta s nebesa na naše police? Postoji! To je zato što su lusholjupci to tražili! Neki kažu da je razlog divni miris mandarina i slatke naranče, drugi kažu da je to zato što je svaki komad potpuno drugačiji. Treći kažu da je zbog kombinacije mirisa i izgleda. Mi kažemo da je tako jer bi inače bili u nevolji. I to velikoj! Zamislite samo kad bi prvi, drugi i treći krenuli s pritužbama zašto ga nema…
  CIJENA: 100 g 30 kn

  - Glogg, gel za tuširanje
  Inspiriran tradicionalnim švedskim pićem, može se koristiti kao šampon i gel za tuširanje. Cimet i infuzija klinčića zagrijat će hladna tijela, dok će vas svježi sokovi limuna i limete uz malu asistenciju razbuditi u mamurna, blagdanska jutra. Znate onu: “Klin se klinom izbija”…
  CIJENE: 100g 47.00 kn, 250g 93.00 kn, 500g 120.00 kn

  - Cinders, kugla za kupanje
  Nakon samo par godina postojanja, naša Cinders pucketava kugla za kupanje stekla je status zimskog klasika. Što je čini savršenim izborom za mrzli dan? Pucketavi bomboni koji zvuče kao pucketanje drva u kaminu, mirisna aura od ulja slatke naranče i cimeta koja tijelo grije uzduž i poprijeko… ali, nema smisla više trošiti riječi. Isprobajte je!
  CIJENA: 24 kn

  - So White, kugla za kupanje
  Ne dopustite da vam stres pokvari dobro raspoloženje. Umjesto toga, uđite u kremastu bijelu kupku s mirisom reske jabuke. So White u nutrini sadrži komadić pjenušave kupke i zbog toga se dulje otapa, otkrivajući tako postupno divne mirise nerolija, bergamota, ružinog ulja… uostalom, i ogledalce nam je reklo da je najljepša kugla-kupka na svijetu.
  CIJENA:  24 kn

  - Gingerbread House, pjenušava kupka
  Mirisna katnica sa strmim kosim krovom opremljena je cimetom i đumbirom, a jedinstvenom je čini dodatak voćnog buchu ulja. Veliki plus je i povoljna cijena koja ne traži  kredit i nije u nikakvoj vezi sa švicarskom valutom. Osim ako ne navratite do nekog od Lush dućana u Švicarskoj.
  CIJENA: 100 g 36 kn

  - Snow Globe, sapun
  Nema dvojbe! Snow Globe je najljepši zimski sapun. Nastao je prošle godine kada su naši Mark i Mo naišli na OGROMNU snježnu kuglu u koju se moglo ući. Naravno, ušli su u nju, fotografirali se, pokazali nam fotografije i nakon par dana imali smo osvježavajući sapun s mirisom limuna, mirte i limunske trave. Budući da se prošle godine brzo razgrabio, uzmite veći komad. Da potraje do proljeća.
  CIJENA: 100 g 30 kn

  Christmas Eve, pjenušava kupka
  Znate li ono kada ste na Badnjak toliko uzbuđeni zbog božićnog jutra da ne možete zaspati? Opuštajuća mješavina jasmina i ylang ylanga upotpunjena plavom vodom i za kožu blagotvornim prahom irske mahovine umirit će vas, ne samo na Badnjak, već kad god poželite! Zaboravite na televizijske reprize i uživajte u slatkim, mirisnim snovima.
  CIJENA: 100 g 36 kn

  - Snowcake, sapun
  Uzmete li komad Snowcake sapuna sa sobom pod tuš, upitno je kada ćete iz njega izaći. Ali, jednom kad to učinite, biti ćete mirišljavi poput mješavine marcipana, badema i apsoluta ruže.  Ovaj sapun neizostavan je dio zime u Lushu i apsolutna sapunarska legenda. Nešto poput Dinastije u svijetu televizijskih sapunica.
  CIJENA: 100 g 35 kn

  - Lil’ Lush Pud, kugla za kupanje
  Ustajete kasno i sve vam je jasno. Vani je zima i hladno je svima. Prespavati jutro, prespavati vijek kako li je tek? Znaju to dobro oni koji se u zimsko-blagdansko vrijeme kupaju s našom Lil’Lush Pud. Kugla puna gela aloe vere, osvježavajuće korice limuna i razbuđujućih klinčića odradit će s vama mamurluk i odagnati znakove umora.
  CIJENA: 24 kn

  - Buhe De Noel, proizvod za čišćenje lica za sve tipove kože
  Napravljen s kaolinom i algama, mljevenim bademima i kako maslacem, ali i brusnicama i satsumama, pravi je blagdan za vaše lice!
  CIJENA: 100g 66 kn

  GDJE KUPITI: http://www.lush.hr/?lang=hr&;section=gdjesmo

  Tags: Beauty Njega Lush