MAKE-UP boost // MAX FACTOR ima 3 noviteta – maskaru, serum i rumenilo u tubi

  Maskara Masterpiece 2 in 1 Lash Wow je najnoviji dodatak obitelji Masterpiece, razvijena kako bi pružila volumen i duljinu u jednoj četkici. Idealno za više stilova – produljuje, daje volumen i podiže trepavice.
  Cijena: 15,90 €

  Max Factor predstavlja Miracle Pure Skin-Illuminating Serum, prvi višenamjenski serum koji trenutačno revitalizira kožu, ostavljajući hidratiziran i prirodan sjaj.

  Ovaj njegujući serum koji sadrži i vitamin C i niacinamid stvara blistav, ujednačen i učvršćen ten tijekom vremena. Koži daje sjaj, ton i bolju teksturu.

  mf4

  Višenamjenski veganski serum formuliran je s 95% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući Golden Illuminating Pearls koji raspršuju reflektirajuće pigmente tijekom nanošenja; neprimjetno se stapa s kožom kako bi otkrio trenutačni Golden Hour Glow.
  Cijena: 15,90€

  Max Factor's Miracle Pure Cream Blush sadrži hidratantni kompleks koji puni i hidratizira kožu dok tenu daje poseban sjaj. Formula s hijaluronskom kiselinom i skvalanom ima laganu, kremastu i svilenkastu teksturu koja koži daje cjelodnevni sjaj koji čini kožu svježom i zdravom. Dostupan je u 4 blistave nijanse koje odgovaraju svim tonovima kože.
  Cijena: 14,59 €