MAKE-UPgrade // 4 ljekarničke formule u službi ŠMINKANJA

  Neki ljekarnički brendovi i formule daju podršku svakodnevnim make-up egzibicijama, dajući koži više hidratacije i hranjivih sastojaka. Za tu ekipu igra i jedan od najboljih ljekarničkih brendova, Eucerin: - U njegovim linijama njege nalaze se preparati koji mogu upotpuniti svaki make-up look - ističe Simona Antonović, utjecajna vizažistica.

  Eucerin Beauty Savjetnik

  1. Eucerin Aquaphor davno je stekao kultni status zbog svojih obnavljajućih svojstava, a idealan je i kao formula za fiksiranje obrva ili umjesto highlightera. Može poslužiti i kao skidač šminke – super skida ne samo sve s lica, već i vodootpornu maskaru! Bez suza. I za osjetljivu kožu. Sadrži bisabolol koji pojačava zaštinu barijeru, radi čega koža postaje otpornija na svakodnevne izazove.

  2. Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme u svijetloj i srednje tamnoj nijansi ujednačavaju ten te se mogu koristiti umjesto podloge u dnevnim make-up lookovima.

  Eucerin Beauty Savjetnik

  3. Idealna podloga za make-up je i Eucerin DERMOPURE matirajući fluid zahvaljujući matirajućim česticama ima osmosatni učinak protiv sjaja.

  4. Za odmoran pogled idealan je Eucerin Aquaphor koji smanjuje natečenost i tamne krugove oko očiju.