MONDAY BOOST // Oh Yeahh! BALZAMI za usne s formulom ZA SREĆU

  Na milanskom The Happiness Institute vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći. Novi beauty proizvod baziran na sreći donosi osmijeh na lice – Oh Yeahh! oživljava kožu, podiže raspoloženje, pruža zaštitu od UV zračenja te dolazi u 5 atraktivnih nijansi.

  FARMACIA - koja mi je najbliža? 

   oh yeahh farmacia

  Prvi od proizvoda The Happiness Institutea je OH YEAHH! balzam, u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC - The happiness boosting complex - formula za pobošanje raspoloženja.

  Kako djeluje?
  OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

  Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja.

  oh yeahh farmacia 

  oh yeahh farmacia

  oh yeahh farmaciaoh yeahh farmacia