Neka odrastanje bude dječja igra @ Nivea

  Tvrtka Nivea želi naglasiti važnost igre za dječji razvoj i dati doprinos u stvaranju boljih uvjeta, istaknula je Nela Zadro, direktorica marketinga tvrtke Beiersdorf Hrvatska na predstavljanju projekta društvene odgovornosti "Neka odrastanje bude dječja igra".

  NIVEA-new-packaging-history.ashx
  Svaka godina je važna!


  U sklopu projekta Nivea će donirati 150.000,00 kn Savezu društava Naša djeca Hrvatske (Savez DND) i Društvima Naša djeca (DND) za uređenje i opremanje prostora u kojima djeca provode svoje slobodno vrijeme kroz stvaralačke aktivnosti, druženje i igru. Projekt su predstavile Nela Zadro, direktorica marketinga tvrtke Beiersdorf Hrvatska, Sonja Borovčak, dopredsjednica Saveza DND Hrvatske te Sanja Ivanušević Grgas, dip. psiholog, praktičar terapije igrom.  

  Nela Zadro Nela Borovcak Sanja Ivanusevic1
  Nela Zadro, Nela Borovčak i Sanja Ivanušević


  Projekt "Neka odrastanje bude dječja igra" je zamišljen kao natječaj u kojem sudjeluje deset Društava Naša djeca koja su odabrali Nivea i Savez DND. Svi projekti koji sudjeluju u natječaju su predstavljeni na internetskoj stranici nivea.hr, a glasovi javnosti će odlučiti kojih će pet DND-ova dobiti vrijednu potporu u iznosu od 20.500,00 kn za obnovu zapuštenih prostora, kupnju didaktičke opreme, informatičke opreme, sportskih rekvizita, namještaja ili drugog inventara. Preostalih pet DND-ova će također dobiti potporu i to u iznosu od 5.000,00 kn. Glasovanje na nivea.hr stranici je otvoreno do 28. rujna, a rezultati natječaja bit će poznati do 30. rujna.

  "Neka odrastanje bude dječja igra" dio je globalne inicijative "Nivea - stalo nam je do obitelji" kojom tvrtka želi pružiti podršku obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala.