Neovadiol Lumiere, Vichy

  TEMA:
  Njega kože iznad 50-e. Naime, u razdoblju menopauze promijenjeno djelovanje hormona, prije svega snižavanje estrogena, usporava aktivnost kože što se posebno vidi na licu. Ženama nakon 50. godine života smetaju dva čimbenika povezana sa starenjem kože: crte lica nisu više jasno izražene (na jagodicama, vratu i oko usana) i koža gubi sjaj. Laboratoriji Vichy razvili su njegu Neovadiol Lumiere za ujednačen i ljepši ten, koja pruža najbolji tretman te koži vraća prirodan sjaj.

  TEHNOLOGIJA:
  Kako bi djelovali na različite učinke menopauze na kožu, u Laboratorijima Vichy ispitali su tehnologiju BB cream (Blemish Balms) revolucionarnih hibridnih proizvoda koji potječu iz Azije te spajaju najbolju tehnologiju za njegu i izgled kože. Tako su stvorili prvi proizvod Neovadiol Lumiere za ljepši izgled i čvršću kožu, koji u samo jednom potezu poboljšava kvalitetu kože i vraća joj sjaj. Pomoću tehnologije BB cream uspjeli su spojiti najbolje s područja sprječavanja starenja i najbolje za lijepi ten.

  NEOVADIOL LUMIERE:
  Spaja aktivne tvari Proteic Gf za stimulaciju faktora rasta u stanicama i Pro-Xylane za jačanje tkiva koje koži pruža oslonac. Formula proizvoda sa zajedničkim djelovanjem aktivnih sastojaka jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću. Na raspolaganju je u univerzalnoj nijansi i odgovara svim tipovima kože: osjetljivoj, normalnoj, miješanoj, suhoj do vrlo suhoj te do 76% nijansi puti.

  CIJENA: 40 ml, 209,52 kuna

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama