Noćna hidratacija: Aquasource Nuit, Biotherm

  INFO: Koliko se često nakon kvalitetnog sna probudite s osjećajem zatezanja i suhe kože, koja kao da se nije nimalo odmorila? Za to postoji razlog. Znanstvenici su u svojim istraživanjima otkrili da koža noću može izgubiti i do četiri puta više vode nego danju.
  Danju stanice kože funkcioniraju po 'obrambenom' načelu, aktivirajući prirodne mehanizme zaštite protiv vanjskih utjecaja.
  Noću koža funkcionira po načelu 'obnavljanja', kako bi stvorila uvjete za kvalitetniju zaštitu tijekom dana.

  BIOLOZI iz Biotherma su na temelju tog saznanja stvorili gel koji se pretvara u balzam i pomaže koži u održavanju prirodnih zaliha vode tijekom cijele noći.

  TEHNOLOGIJA
  -Ekstrakt P. Antarctice, glikoprotein (molekula izgrađena od ugljikohidrata i bjelančevina) novi je sastojak i jedan od ključnih čimbenika pomoću kojeg Aquasource Nuit osigurava hidrataciju tijekom noći. Potiče proizvodnju novih keratinocita, najbrojnijih stanica epiderme. Ove nove, mlade stanice imaju iznimnu sposobnost zadržavanja vlažnosti.
  - Manoza, biljni šećer koji potiče sintezu ključnih bjelančevina koje sudjeluju u procesu prirodne hidratacije na svim razinama epiderme. Povećavanjem debljine epiderme manoza pomaže koži u boljem zadržavanju vode.
  -Biotherm čista stanična voda termalnog planktona sa svojih je 36 hranjivih sastojaka vrlo slična sastojcima prirodnog faktora ovlaživanja kože, odgovornog za sprječavanje gubitka vlažnosti s površine kože.

  MIRIS: Gornje note čine limun, grejp i mandarina. Umirujuće srednje note sadrže marelicu, jasmin i ciklamu, sjedinjene s baznim notama dobro poznatog mošusa. Nježni miris za opuštajući ritual njege prije spavanja.

  CIJENA: 50ml, 337 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

  biotherm aquasource nuit
  mona johannesson