NOVA NUXE Crème Fraîche de Beauté // kombinacija biljnog MLIJEKA i ulja SLATKOG BADEMA

  Dehidriranost kože je očita - signali takve kože su zatezanje, koža bez sjaja, nedostatak elastičnosti. Ovo stanje kože može se riješiti ako u svoju svakodnevnu beauty rutinu uključite odgovarajuću njegu, ne samo izvana, već i iznutra unošenjem dovoljnih količina tekućine u tijeku dana.

  nuxe1

  Ove godine stigla je inovacija iz Francuske iz Nuxe laboratorija. Crème fraîche de beauté – linija koja koži pruža 48-satnu hidrataciju.

  Obnovljena linija Crème fraiche de beauté izvrsno je 48-satno hidratantno rješenje za svaki tip kože, zahvaljujući izuzetno senzualnim formulama pažljivo razvijenim u Laboratoriju Nuxe. Veganske formule pružaju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.

  nuxe22

  Proizvodi spajaju senzualnu svježinu i umirujuću nježnost jer sadrže mekoću biljnog mlijeka i ulja slatkog badema kao i ekstrakt crvene alge koji ima efekt sličan hijaluronskoj kiselini – „hyaluronic booster“. 100% korisnika potvrdilo je snagu hidratacije nove linije Crème fraiche.

  Nježni proizvodi za njegu kože iz linije Crème fraiche de beauté poštuju mikrobiom kože. Formule se testiraju na temelju stručnih znanja iz područja mikrobiologije u laboratoriju NUXE i pažljivo održavaju ravnotežu kože jer brinu o svježini i hidrataciji kože.

  nuxe2

  Glavni sastojak: jedinstvena kombinacija biljnog mlijeka i ulja slatkog badema

  Za trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, Nuxe je spojio biljno mlijeko i ulje slatkog badema. Zbog sadržaja hidrofilnih molekula, mlijeko slatkog badema zadržava molekule vode na površini kože, što osigurava trenutni učinak hidratacije.

  Ulje slatkog badema dobiva se hladnim prešanjem, što je ekološki prihvatljiv proces. Bogat sadržaj masnih kiselina i vitamina također pomaže u održavanju vode duboko u koži i osigurava dugotrajnu hidrataciju. Stoga je linija Crème fraiche de beauté doista prava inovacija za hidrataciju vaše kože.

  nuxe323