Novi adut za borbu PROTIV AKNI // francuska dermokozmetička kuća BIODERMA predstavila liniju Sébium

  Bioderma, brend s 45 godina dugom tradicijom, prošli je vikend u novootvorenom prostoru Estetica Beauty and Science na vrhu Tkalče predstavila liniju Sébium, prilagođenu masnoj koži i koži sklonoj aknama.

  - Znanstvenici su osmislili proizvode koji će uspješno odgovoriti na sve probleme s kojima se koža susreće u periodu adolescencije. Naime, ona se tada mijenja, postaje gušća i masnija te se na njoj pojavljuju manje ili veće nesavršenosti koje se ponekad znaju zadržati i do odrasle dobi – javlja Bioderma.

  EST00523 cr

  Linija Sébium sadrži specifične proizvode za čišćenje i njegu koje preporučuju dermatolozi: sredstva za čišćenje lica za masnu kožu kao što su pjenasti gel i micelarna voda, zatim kreme protiv prištića, hidratantnu njegu za kožu sklonu aknama te brojne druge učinkovite i ciljane preparate koji neće narušiti ravnotežu kože, neće je pretjerano isušiti ni dodatno iritirati.

  - Laboratorij Bioderma od svog osnutka, sada već davne 1977., nastoji pronaći biološka rješenja kako bi trajno ispravio disfunkciju kože. U Sébium asortimanu, brend nudi pomoć po mjeri za mješovitu do masnu kožu te kožu sklonu aknama, uz novi pristup liječenju akni - rekla je Maja Kurtanjek, Product Manager Bioderme.

  Linija sadrži Fluidactiv, patent čiji sastojci biološki normaliziraju kvalitetu sebuma i sprječavaju začepljenje pora koje je ključni uzrok nepravilnosti na koži.

  EST00594

  Iako akne, kao najraširenija kožna bolest današnjice, pogađaju prvenstveno adolescente, značajne su i brojke koje govore o pojavi akni u odrasloj dobi.

  - Tada ih više i češće nalazimo kod žena pa se danas svaka druga žena u dobi od 25 do 45 godina bori s aknama na licu. Osim toga, danas je 20% svih odlazaka dermatologu povezano s problematikom uzrokovanom masnom kožom lica – javlja Bioderma.

  bioderma4

  Bioderma će u prostoru Estetica Beauty and Science, na adresi Tkalčićeva 81 u Zagrebu, održati još dvije promocije svojih proizvoda, uz savjetovanje i poklone. Novi datumi susreta s Biodermom su 14. i 28. veljače.

  bioderma2