Od MICELARNE do ČISTAČA // nova linija od 7 formula za POTREBE TEEN KOŽE lica

  Zagrebački Oris jučer je ugostio predstavljanje nove linije Start brenda Eisenberg Paris, namijenjene mladoj teen koži.

  Dominika Kasztelan

  Trenerica Dominika Kastzelan predstavila je formule koje se baziraju na čišćenju, hidrataciji i ujednačavanju kože. - Linija Start sastoji se od 7 formula za čišćenje i njegu mlade kože koja se bori s novim izazovima kao što su pretjerano isušivanje, nepravilnosti i prištići - .

  Start Clean Pure Micellar Water, micelarna voda za čišćenje lica (100 ml / 175,00 kn) – učinkovito uklanja šminku i nečistoće, održava hidrolipidni film i vlažnost kože.
  Start Clean Air Foaming Water, pjena za čišćenje lica (100 ml / 189,00 kn) – nježno, učinkovito i bez isušivanja čisti kožu sklonu nesavršenostima.
  Start Clean Balancing Cleansing Mask, maska za njegu lica (50 ml / 249,00 kn) - upija višak sebuma i nečistoća, djeluje protuupalno i štiti od onečišćenja iz okoline. Čisti kožu bez isušivanja i smanjuje pore.
  Start Clean SOS Blemishes, gel za lice (20 ml / 175,00 kn) - obogaćen aktivnim sastojcima s antibakterijskim djelovanjem i djelovanjem pilinga, ubrzava čišćenje prištića i poboljšava izgled kože.

  Dominika Kasztelan

  Drugi, neizostavan korak u održavanju nježne, mladolike i zdrave kože je odgovarajuća hidratacija. Proizvodi Start Hydra linije sadrže učinkovite formule koje pružaju idealnu i prilagođenu hidrataciju te obnavljaju barijeru kože koja rezultira efektom blistave i glatke kože. 

  Start Hydra Balancing Oil Free Care, fluid za njegu lica (50 ml / 269,00 kn) - lagana tekuća formula koja sadrži prirodne aktivne sastojke za matiranje kože i ravnotežu izlučivanja sebuma. Pruža odgovarajuću hidrataciju koži sklonoj nesavršenostima.
  Start Hydra Anti-Pollution Defence, krema za njegu lica (50 ml / 335,00 kn) - dnevna i noćna njega svilenkaste teksture koja pruža sveobuhvatno hidratantno djelovanje uz zaštitu od onečišćenja.
  Start Hydra Moisturising Defence Mask, maska za njegu lica (50 ml / 269,00 kn) - ugodna kremasta tekstura koja se prilikom nanošenja pretvara u osvježavajući gel, a sadrži prirodne aktivne sastojke za zaštitu od onečišćenja iz okoline i za umirivanje i intenzivnu hidrataciju.
  EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

  Dominika Kasztelan