Organska kozmetika Susanne Kaufmann @ TOP PARFUMERIJA // ljekovitost ALPSKIH biljaka

   -  Fasciniran uslugom spa tretmana u hotelu Post Bezau, iza kojeg stoji Susanne Kaufmann i njezin tim, bio sam prije svega oduševljen proizvodima, a onda i samom uslugom tretmana. Prirodni mirisi, predivne teksture i bogati prirodni sastojci odlike su njihovih proizvoda. Uz ovako savršene proizvode na korak ste do vlastite wellness oaze. Počašćen sam što su organski kozmetički proizvodi za njegu lica, tijela i kose Susanne Kaufmann, dostupni upravo kod nas u TOP niche parfumeriji - izjavio je Borut Mihalić.

   susanne4

  Susanne Kaufmann podrijetlom iz Bregenzerwalda, regije u austrijskim Alpama, od rane je dobi fascinirana ljekovitošću alpskih biljaka te je niz godina proučavala njihov učinak na ljepotu, zdravlje i opće blagostanje organizma.

  susanne4

  U suradnji s timom farmaceuta i dermatologa te na temelju vlastitog kozmetičarskog iskustva, kreirala je liniju učinkovitih i organskih kozmetičkih proizvoda za vidljive rezultate, od isključivo prvoklasnih, prirodnih i aktivnih biljnih sastojaka lokalnih proizvođača.

  susanne4

  Prvobitno namijenjeni njezinom hotelskom salonu u Alpama, proizvodi Susanne Kaufmann brzo su postali popularni i traženi diljem svijeta. Jedinstvena organska kozmetika iz linije osmišljena je na bazi efikasnih aktivnih sastojaka čije su djelotvornost i koncentracija 5 do 8 puta veća nego kod ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

  susanne4

  Liniju proizvoda čine proizvodi za njegu lica i tijela, anti aging program, proizvodi za zaštitu od sunca kao i kozmetika namijenjena muškarcima.

  Dostupna u Top niche parfumeriji, na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu i putem webshopa - www.top.hr

  susanne4susanne4