PAULA VELIČKOVIĆ // top 5 COCO beauty poslastica za super kožu - od maske do enzimskog pilinga

  Paula Veličković je Makaranka koja živi i radi u Zagrebu gdje kreira prirodne proizvode za sve tipove kože.

  coco29

  - Kao osnova njege je pravilno čišćenje. Odlučila sam se za dvije vrste pilinga: enzimski, koji je za osjetljivu kožu i hidro za dubinsko čišćenje svih tipova kože. Vanjski utjecaji i stres uzrokovan užurbanim stilom modernog načina života na koži ostavljaju trag. Kako bi koža zadržala zdrav i mladolik izgled neophodno joj je pružiti kvalitetnu zaštitu i njegu kroz adekvatnu kombinaciju hranjivih sastojaka – priča Paula o vlastitoj liniji kozmetike Coco cosmetics.

  Također, izdvaja Masku za duboku hidrataciju te Hranjivu masku za osjetljivu kožu koja djelotvorno štiti kožu od isušivanja i iritirajućih vanjskih utjecaja.

  Još jedan dobar razlog za redovito korištenje maski za njegu kože lica je svima željeni ‘glow’ efekt. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, koži pružaju odmah vidljiv blistav i zdrav sjaj lica. Njihovim nanošenjem i upijanjem šire se krvne žile, na licu se stimulira cirkulacija čiji je rezultat glatka, meka i mladenački sjajna koža.

   

   

  Među sastojcima Coco formula ističe se aloe vera koja sadrži vitamin C i E te beta-karoten u izobilju. Stoga ima svojstva koja usporavaju starenje kože. Također sadrži antimikrobna svojstva i djeluje protuupalno. Uklanja mrlje na koži i smanjuje dobne linije. Osim toga, pomaže u povećanju proizvodnje kolagena u tijelu i elastičnosti kož - podsjeća Paula. 

  Bogata relaksirajuća krema za masažu lica, vrata i dekoltea izrazito je hranjiva te puna aktivnih sastojaka koje izravno djeluju na poboljšanje kvalitete kože i smanjenje njezine osjetljivosti.

  Coco cosmetics proizvode možete pronaći na njenoj službenoj Instagram stranici coco.cosmetics.hr ( https://www.instagram.com/coco.cosmetics.hr/ ) te u salonu Frizeraj i Šminkeraj koji se nalazi u Zagrebu, u Bosanskoj ulici br. 6., kao i u dizajnerskom show roomu, Mini show off na Krvavom mostu.

  Dostupno i u hotelima Royal Hotels & Resort, Hotel Ariston, Concept Store Ansa'y.

  Jedan od sastojaka je i ulje sjemenki grožđa.