Platinasti Genifique serum, Lancôme

  LIMITIRANA EDICIJA
  Povodom iznimnog uspjeha formule Génifique aktivatora mladosti, Lancôme je lansirao novu verziju bočice: odjevenu u srebrnu boju. Radi se o limitiranoj ediciji, dostupnoj u samo 50,000 primjeraka diljem svijeta.

  TEHNOLOGIJA
  Ekskluzivna, visoko učinkovita formula, zaštićena je do 2029. godine. Génifique je rezultat sinergije genomike, nauke koja izučava strukturu gena i proteomike, interdisciplinarne znanosti koja proučava ekspresiju gena kroz proizvodnju proteina na površini kože, te identificira proteine koji su karakteristični za mladu kožu.
  Novo otkriće: jedan od aktivnih sastojaka Génifique seruma stimulira*** Kallikrein 7, protein koji djeluje na sjaj kože. Protein kallikrein, koji potiče proces prirodnog ljuštenja kože, esencijalan je za održavanje ravnoteže kože. Kada je njegova aktivnost smanjena, proces prirodnog ljuštenja je promijenjen što rezultira gubitkom sjaja i zatezanjem kože.  
  Génifique je nastao iz ekstrakta biolysata koji pomaže aktivaciju**** Kallikrein 7 proteina u rožnatom sloju kože, te na taj način obnavlja ravnotežu u vanjskom sloju kože. Razina vlage u koži je optimizirana, a lice se doima sjajnije, očišćeno od površinskih mrtvih stanica koje koži daju mat i jednoličan izgled. Koža postaje vidljivo sjajna.
  Proizvod koji je nastao na podlozi genetske znanosti ispunjava 50 kriterija važnih za pomlađivanje kože* s vidljivim rezultatima nakon samo 7 dana korištenja** za sve tipove kože i dobne skupine. Njegove učinke potvrdili su stručnjaci za ljepotu, ali i same žene: Génefique, koji je lansiran 2009. godine, do sada je osvojio preko 100 međunarodnih nagrada, te ostvario višemilijunsku prodaju diljem svijeta. Klinički je dokazano: Genefique daje koži 27% više sjaja nakon samo dva mjeseca upotrebe *****.

  * Samoocjenjivanje – 67 od 69 žena – 8 tjedana – 4 tipova kože (kavkažanin, hispanički, afro-američki i azijatski)
  ** Samoocjenjivanje – 34 žena
  *** In vitro test
  **** Proteomička istraživanja – 31 žena – 8 tjedana
  ***** Klinička studija koju je proveo stručnjak na 136 osoba, koristeći skalu ocjenjivanja od 1 do 10.

  CIJENA:
  Limited Edition 50ml, 715 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama.