Preparativa dosje / hidratacija & zaštita

  Ovaj tjedan novu formulu donosi Biotherm – radi se o proizvodima Aquasource super moisturizer, Total Eye Revitalizer & kupka New Night Spa, a za zaštitu od sunca brine se Daylong koji sada nudi atraktivne pakete, taman prije godišnjih odmora kad će se većina sjatiti na sunčane, tople plaže. Novitet je i brend francuske kozmetike Le Verger Shop koji je ovih dana stigao u Biga drogerije, a nudi proizvode za njegu tijela i tuširanje.

  biotherm1

  S obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm je 2015. godine razvio novi Aquasource, hidratizirajuću formulu s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja. (cijene: krema 50 ml 323 kn, krema za oči 15 ml, 267 kn, večernja kupka 50 ml, 352 kn)

                            DAYLONG anti age poklon paket cr   

  Uz Daylong ultra face SPF 25 (50 ml) koji štiti od štetnog UVA i UVB zračenja i pomaže održati svjež izgled kože, Daylong poklanja regenerirajući losion Daylong after sun Repair (50 ml) za njegu i obnovu kože nakon izlaganja suncu. Preporučena cijena Daylong antiage poklon paketa je 119,67 kn.

  DAYLONG poklon paket cr


  Opušteno uživajte u aktivnostima na suncu i uštedite 33% kupovinom Daylong poklon paketa za zaštitu od sunca: Daylong ultra SPF 25 (100 ml) liposomalni losion namijenjen osobama svijetle puti i kose te osobama sklonim pjegama i Daylong Kids SPF 30 (100 ml) za zaštitu osjetljive dječje kože. Preporučena cijena Daylong poklon paketa je 148,17 kn.

   

  Le Verger Shop krema za tijelo 200 ml naranca 9990 kn crLe Verger Shop pjena za kupanje 200 ml Lily of the wally 4990 kn cr

   

  Bipa je uvela francusku kozmetiku Le Verger Shop. Utemeljen 1998. godine i razvijen uz bogatstvo različitih mirisnih koncepata, Le Verger Shop proizvodi za njegu tijela koriste prirodne sastojke kako bi zadovoljili sve snažnije zahtjeve tržišta za etičkim i održivim razvojem. Svojim inovacijama pruža bogat izbor proizvoda, koji već godinama osvajaju svjetska tržišta. U ponudi su proizvodi voćnih i cvjetnih esencija, od gelova za tuširanje do dezodoransa i krema koje koži pružaju hidrataciju. Podijeljeni su u 6 linija: Lily of the valley, Blackcurrant, Pomegranate, Raising Rouge, Raspberry, Sweet Camelia.