Preparativa dosje / kosa kao s plaže

  Ljetni efekt lako ćemo postići s novim proizvodima koje su za kosu kao s plaže predstavili John Frieda, Fudge i L'Oréal Professionnel Solar Sublime - radi se o liniji za plavuše i dubinskom regeneratoru, formuli za volumen i nemaran, no njegovani izgled te kolekciji koja kombinira masku, ulje, kremu za kosu...

  39L MLP1 SB GoBlonderDeepCond


  Sheer Blonde Go Blonder linija proizvoda kreirana posebno za plavuše, obogaćena je novim proizvodom; dubinskim regeneratorom. Nježna formula s citrusima i kamilicom zadržava vlagu i obnavlja mekoću za svjelucavu, kao suncem-obasjanu plavu kosu.

  39L JF SB Line Masha Ad 2015

  Dubinski regenerator nježno i prirodno posvjetljuje kosu. Za zdravu i svilenkastu kosu sunčanog sjaja tokom cijele godine. (70,80 kn)

  size1 salt spray 1

  Fudge styling Salt Spray daje dodatnu teksturu i volumen, pomaže u kreiranju nonšalantnih  frizura, štiti od UV zraka te je idealan za raspuštene frizure kao i punđe. Ovaj je sprej korišten na revijama Isabel Marant, slavne francuske dizajnerice, u Parizu.      

  Isabel Marant i Fudge

  Napravite sami opuštenu punđu kakvu su nosili njezini modeli:
  1. Aplicirajte Fudge Salt Spray na opranu i lagano prosušenu kosu od korjena prema vrhovima. Prstima rasporedite i obradite kosu, lagano ju gnječite dok ne dobijete željeni rezultat.
  2. Skupite kosu od lica minimalno koristeći četku, te uvrtanjem kose kreirajte nisku punđu puštajući da slobodno pada dio kose koji je kraći. Ukoliko je potrebno, neke dijelove pričvrstite ukosnicama. (150 ml, 136,90 kn, samo u boljim frizerskim salonima)
                                                   

   

  SOLAR SUBLIME maska 200ml

  L'Oréal Professionnel Solar Sublime je linija koja kosu štiti od UV zraka, klora i soli. Kosa može postati beživotna i teška za kontrolu, stoga novi proizvodi imaju Mexoryl S.O UV-Protect tehnologiju kojom štite vlakno od UV zraka, dok topljivo ulje pruža zaštitu i ekstra hranjenje prilikom izlaganja suncu, bez otežavanja kose. U liniji su šampon, maska, mlijeko i zaštitni sprej.

  Solar Sublime sprej


  Maska za obnavljanje kose nakon izlaganja suncu intenzivno hrani vlakno kose, te vraća podatnost i mekoću nakon izlaganja suncu. (200 ml, 152 kn)

  Zaštitni sprej za njegu štiti kosu za vrijeme izlaganja suncu. Lagani zaštitni film nemasne teksture obavija i hrani vlakno kose, te kosi pruža blistavost. Kosa sjaji prirodnim sjajem, podatna je i lagana. (125 ml, 136 kn)