Preparativa dosje / maksimalna hidratacija

  Kao što Chanelovi divni vizuali pokazuju - hidratacija je važna, s naglaskom na onu dugotrajnu i dubinsku: svježe kapljice, poput rose, stavljaju u fokus nove formule Hydra Beauty losion, Micro gel yeux i balzam Flash. Vlažnost naše kože pojačava i nova maska s hijaluronskom kiselinom iz inovativne Artistry Hydra-V kolekcije @ Amway. Naime, radi se o, kako vele, pravom magnetu za hidrataciju! Nadalje, tu je nešto za atopičare – imate li nesnosno suhu kožu koja se pritom peruta, preporuka su Atopik kreme kao dodatni, emolijentni tretman kod suhih dermatoza. Avene najavljuje svoju Tolérance Extrême inovaciju: riječ je o kremi koja poštuje esencijalne potrebe svih tipova kože bez obzira na njihovo trenutačno stanje te ima samo šest sastojaka. Naime, osjetljivoj koži mnogo toga smeta, stoga je poanta imati što manje sastojaka. Protiv crvenila bori se i La Roche-Posay: otkrijte koje su prednosti Rosaliac AR Intense kreme s odabranim biljnim ekstraktima.

   

  chanel hydra novo 2016 ide


  Hydra beauty @ Chanel linija je koja ističe iznimnu hidrataciju kao najveću prednost – bez obzira na stanje i tip kože, naš ten odgovara na ove formule na način da postaje mekša i podatna. Svaka dob treba hidrataciju koja je osnova naše ljepote. Chanelova Hydra Beauty linija, a sada i noviteti losion, Micro gel za područje oko očiju i balzam Flash, djeluju uz pomoć inovativnog aktivnog sastojka Camelia Alba PFA (PFA je ultra-čisti, iznimno aktivan sastojak kreiran u laboratoriju Chanel ekskluzivnom patentiranom tehnologijom) koji pruža optimalnu vlažnost. U kombinaciji sa snažnim antioksidantom Blue Ginger PFA ova formula postaje još moćnija, na način da koža dugotrajno postaje udobnija i lako zadržava svoj mladolik izgled. Gel za područje oko očiju napravljen je od mikro sfera koje čuvaju hidrataciju tijekom cijelog dana i polako vlaže to najosjetljivije područje na licu. Cijene: losion 415 kn, Micro gel 456 kn, Flash 448 kn, Douglas, Muller

  Hydra-V maska 2


  Amway predstavlja dodatak inovativnoj Artistry Hydra-V kolekciji koja je donijela novu razinu dubinske hidratacije kože: glavni sastojak maske za lice je hijaluronska kiselina iliti pravi magnet za hidrataciju, jer ima sposobnost zadržavanja vlažnosti kože čak 1000 puta više od njezine težine. U kombinaciji s liposomima i vodom s norveških fjordova, ova maska koži pruža zdrav izgled, osvježava ju i dubinski hidratizira, zadržavajući njezinu vlažnost do čak 8 sati. Preporučena cijena (pakiranje od 5 maski za lice): 280,13 kn.

  ROSALIAC AR Flacon Serum FRGB 40ml cr


  Rosaliac AR Intense iz La Roche-Posay intenzivna je njega koja smanjuje lokalizirano crvenilo i sprečava ograničava ponovno pojavljivanje. Formula objedinjuje tri aktivne tvari za smanjivanje crvenila djelovanjem na sam izvor te sprečavanje ponovnog pojavljivanja. Inovativni sastojak Ambofenol je biljni ekstrakt bogat polifenolima koji pomažu neutralizirati vidljivo crvenilo, neurosensine djeluje umirujuće te smanjuje neugodu i svrbež, a termalna izvorska voda La Roche-Posay djeluje umirujuće i istovremeno jača i štiti kožu. Prilikom nanošenja njege, trenutno se smanjuje osjećaj nelagode, a klinički je dokazana učinkovitost nakon 4 tjedna korištenja; ten je ujednačeniji, a crvenilo je smanjeno za 21%.  Osim učinka tijekom korištenja, ima dokazano učinkovito djelovanje protiv vraćanja crvenila tjedan dana od prestanka korištenja njege. Cijena: 153,71 kn, ljekarne

   

  c16 15-TOLERANCEextreme Creme 50mlc16 15-TOLERANCEextreme Emulsion 50ml


  Avene Tolérance Extrême emulzija hidratizira i umiruje sve tipove osjetljive normalne do mješovite kože za fuzijsku hidrataciju te maksimalno poštivanje fiziologije kože uz najmanji broj sastojaka – 6. Bogata je Avène termalnom izvorskom vodom koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu, dok uz FIZIO-kompatibilne emolijense hidratizira i obnavlja maksimalno poštujući kožu. Cijena: 50 ml, 159,98 kn.

  Tolérance Extrême krema – bogata tekstura hidratizira i umiruje sve tipove osjetljive suhe kože  za fuzijsku hidrataciju uz maksimalno poštivanje fiziologije kože. Može se koristiti kao dnevna hidratantna njega ili kao dio večernje rutine za dodatno umirenje i ugodu. Sadrži Avène termalnu izvorsku vodu i maksimalno 7 sastojaka. Cijena: 50 ml, 159,98 kn.

  Tolérance Extrême losion za čišćenje posebno je formuliran za sve tipove osjetljive kože za čišćenje kože, uklanjanje šminke i fuzijsku hidrataciju uz poštivanje fiziologije kože uz maksimalno 7 sastojaka.  Cijena: 200 ml, 136,26 kn, ljekarne

   

  ATOPIK 10 UREA 8990 kn crATOPIK EMULZIJA 7 UREA 9990 kn cr

  Atopik kreme preporučuju se kao dodatni, emolijentni tretman kod suhih dermatoza. Intenzivan emolijentni tretman smatra se osnovom u njezi suhe kože jer smanjuje svrbež kao i vidljive znakove suhoće poput bjeličastog izgleda i perutanja kože.

  Atopik emulzija sa 7% uree namijenjena je za svakodnevnu njegu suhe i atopične kože djece iznad tri godine starosti i odraslih. Sadrži ureu u istoj koncentraciji koja je prisutna i u prirodnom vlažećem faktoru kože, laktat i mliječnu kiselinu, kao osnovne komponente koje osiguravaju vlagu stanicama kože. Cijena: 99,90 kn

  Atopik krem sa 10% uree je namijenjen odraslim osobama za svakodnevnu njegu izrazito suhe kože.  Cijena: 89,90 kn (Bipa, Hello Beauty online shop)