Preparativa dosje / noćna njega i laserski tretmani

  Nova noćna njega iz kuće Vichy uključuje inovativnu dnevnu njegu koja koži osigurava udobnost i svježinu te komplementarno djelovanje na vidljive posljedice menopauze na kožu, a iz poliklinike Bagatin javljaju da je kasna zima pravo vrijeme za laserske tretmane lica i tijela (nakon kojih je koža osjetljiva na UV zrake). Stoga stručnjaci ističu da je vrijeme kad se još ne otkrivamo idealno za rješavanje dlačica i pigmentacija na koži.

  VICHY-NEOVADIOL-SERUM-CREME-ADDED-NUIT cr


  Formula Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks kao napredna obnavljajuća njega dostupna je za normalnu i mješovitu kožu. Tekstura svježe gel-kreme koži pruža udobnost i sjaj, zahvaljujući djelovanju bijelih mikro bisera. Nadomjesni kompleks pruža rješenje za noćne tegobe, značajne za razdoblje menopauze – riječ je o nelagodi, crvenilu i osjećaju vrućine na području lica, u obliku 2 aktivna sastojka: Eperulin djeluje umirujuće te kofein koji djeluje revitalizirajuće. Crvenilo je ublaženo, a otekline i znakovi umora smanjeni. Cijena: 256,93 kn.

  Frakcijski Skin resurfacing


  Tretman laserskog pomlađivanja, poznat i kao Skin rejuvenation, idealan je za smanjenje znakova starenja na koži uz pomoć diodnog i frakcijskog skin resurfacing Erbium lasera, a cilj mu je potpuno regenerirati i formirati novu sjajnu kožu. Uklanjanje dlačica revolucionarizirano je tretmanom diodnim laserom koji svjetlosnom zrakom cilja na desetke dlačica odjednom, potpuno ih uklanjajući s lica u samo 10 minuta, dok je za veća područja potrebno maksimalno 60 minuta. Poliklinika Bagatin nudi i metode ublažavanja strija, kojima se pristupa na poseban, multidisciplinaran način, uz pomoć kombiniranog djelovanja Q-switch i frakcijskog lasera.

  Laserska epilacija