Preparativa dosje / samotamnjenje & kosa

  Razmišljate li o tamnijem tenu, ne želite u solarij, a sunce vam je nekako predaleko? Rješenje su, naravno, kreme za samotamnjenje bogate aktivnim i njegujućim sastojcima. Biobaza je predstavila losion na prirodnoj bazi koji potiče tamnjenje kože te lip balm s faktorom 15, dok Nivea donosi Volume Care kolekciju za stiliziranje kose u samo pet minuta.

  BEE BALM SUN mrkva


  Bee balm Sun Therapy na bazi pčelinjeg voska sadrži ulje mrkve, kokosa, čileanske maline i lješnjaka koja osim što hidratiziraju, njeguju i omekšavaju usne, prirodno ih štite od UV zračenja. Ovaj balzam obogaćen je dodatno i vitaminom E koji štiti od oksidativnog stresa. Cijena: 19,90 kn, Dm.

  SUN SELF TANNING cr

  Biobaza Sun losion za samotamnjenje - potpuno prirodan losion s inovativnim kompleksom: ekstraktom crne mrkve, hranjivim uljima, kako maslacem i vitaminom E, potpomaže tamnjenje kože bez izlaganja suncu. Cijena: 69,90 kn, Dm.

   

  NIVEA Half bun

  - Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo – najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi nije prirodno - rekla je Sally Brooks, međunarodna Niveina stilistica za kosu. Veliki trend ove sezone je takozvani “razbarušeni” prirodni izgled - fokus je na jednostavnim frizurama koje su gotove u manje od pet minuta.
  Pet savjeta Sally Brooks za savršen volumen:
  - Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen volumen ne preporučuje se korištenje šampona i regeneratora koji će otežati kosu.
  - Ne tretirajte kosu s previše proizvoda za njegu i styling. Pustite ju da što više 'diše'.
  - Sušite kosu fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen.
  - Koristite pjene kako biste učinili frizuru postojanom i dugotrajnijom.
  - Koristite proizvode za volumen koji učvršćuju i istovremeno njeguju kosu, poput proizvoda iz NIVEA Volume Care linije za oblikovanje kose.

   

  Volume Care Styling Mousse crVolume Care Styling Spray cr

  NIVEA Macadamia