Preparativa dosje / snažna hidratacija i njega

  Koža je suha i zahtijeva snažne formule za boravak na zubatom suncu – boravite li vikendom u šumi, ako obožavate šetnje na svježem zraku, skijanje ili se predvečer upuštate u neke druge vanjske sportske aktivnosti, predlažemo da pojačate mazanje lica i ruku dvadesetak minuta prije izlaska. U to ime Nivea donosi Lip Butter Original, Kiehl's predlaže hidratantni balzam, a La Roche-Posay ističe svoju Anthelios kremu s visokim zaštitnim faktorom. Za zaokruženi zimski look tu je nova podloga Giorgio Armani Beauty Maestro Glow koji obogaćuje ten prirodnim, svježim sjajem.

  cody townsend kiehls

  Jedan od najtalentiranijih američkih skijaša, Cody Townsend, koristi Ultra Facial Deep Moisture Balm kako ga lice ne bi peklo na hladnoći
  kiehls cr 
  Kako bi izvukli maksimalnu korist od hidratacije koju pruža novi Ultra Facial Deep Moisture Balm, Kiehl’sovi su kemičari spojili učinkovito djelovanje ekstrakta cvijeta runolista s kultnim sastojcima iz linije Ultra Facial, a to su antarkticin i skvalan, koji zadržavaju vlagu u koži.
  Kiehl’sovi kemičari kreiraju inovativne proizvode na području hidratacije od 70-ih godina prošlog stoljeća: zahvaljujući bogatom iskustvu temeljito su izučili hidrataciju i njezinu važnu ulogu u održavanju zdrave kože i njezine zaštitne barijere.

   

  kiehls

  Maestro Glow Giorgio Armani formula ima vrlo laganu teksturu koja se stapa s kožom lica: ne sadrži vodu, već visok udio njegujućih ulja koja ne maste kožu. Radi se o podlozi koja ide nakon kreme i licu daje ujednačen ton. Ima zaštitni faktor 30. Cijena: 509 kn.

  ANTHELIOS-XL Tube-Creme-Confort-SPF502B-50ml-detAnthelios2014TextureCMJN-C cr

  La Roche-Posay Anthelios 50+ pruža vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka, koja je čak i stroža od standardne europske preporuke. Štiti kožu od opeklina i kožnih reakcija te sprječava netoleranciju na sunce.  Zahvaljujući patentiranom sustavu filtera Mexoplex u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay, Anthelios XL SPF 50+ krema pruža idealnu zaštitu lica. Krema je bez mirisa, parabena i s manje kemijskih filtera. Cijena: 130 kn.

  Labello LipButter Original cr

  Labello Lip Butter Original: intenzivna njega uz formulu s prirodnim uljem badema i shea maslacem pruža dugotrajnu hidrataciju koja djeluje čak 12 sati i ostavlja usne mekima i glatkima. Cijena: 20,90 kn