Salon De luxe / novi anti-age tretman!

  Kako tehnologija ljepote ide naprijed, tako se i svako malo na našem tržištu nađe nešto zanimljivo i napredno, a u skladu s time jučer je u zagrebačkom salonu De luxe (Ilica 21) predstavljen najnoviji uređaj MBE Oxylifenova VX.  

   

  De luxe 14


  - Izdvajamo lifting tretman infuzijom kisika koji u potpunosti regenerira vezivno tkivo lica i tijela, te tretiranje celulita, zaštićen pod nazivom Oxyendodermia. Tretman pruža trenutne i dugotrajne učinke jer samo učinak patentirane propulzije/infuzije djeluje na proizvodnju prirodnog hijalurona u koži, aktivira obnavljanje kože i predstavlja ultimativnu metodu pomlađivanja, jedinu, od strane medicinske struke, priznatu alternativu filerima. Trudimo se pratiti svjetske trendove te omogućiti našim klijentima brojne novitete s vanjskih tržišta - objasnila je Antonija Tretinjak iz salona De luxe, koji je ujedno sinoć, uz predstavljanje ovog „čudesnog“ aparata proslavio pet uspješnih godina rada.

   

  Andreja Bistricic Antonija Tretinjak i Maja Merlic

  Andreja Bistričić, Antonija Tretinjak i Maja Merlić


  Poznate glumice Vanda Winter, Nataša Dorčić, Ana Maras, Marija Škaričić i Ana Kraljević, TV voditeljica Ines Preindl, mlada pjevačica Kim Verson, modne dizajnerice Andreja Bistričić i Maja Merlić (Dioralop) samo su neka od imena koja su kozmetički salon De Luxe prepoznala kao svoje idealno mjesto za njegu i opuštanje, a predbožićnoj proslavi pridružili su se i poznati glumac Ivan Herceg, te radijski voditelj Frano Domitrović.

   

  Ana Maras Antonija Tretinjak i Natasa Dorcic
  Ana Maras, Antonija Tretinjak i Natasa Dorčić

   

  Antonija Tretinjak Frano Domitrovic i Ines Preindl
  Antonija Tretinjak, Frano Domitrović i Ines Preindl

   

  Antonija Tretinjak i Ivan Herceg
  Antonija Tretinjak i Ivan Herceg

   

  Kim Verson i Vanda Winter
  Kim Verson i Vanda Winter

   

  De luxe 11