SHOWER_info // osvježenje za 5 minuta, svaki dan u formulama s KOKOSOM, ČAJEM, JASMINOM…

  Kad uzimam gel za tuširanje, prva stvar je da provjerim miris. Ako ne miriši poput polja, šume, cvjetnog vrta, buketa, unicorna, mora, preplanule kože, soli ili plaže, ako me ne odvede negdje daleko od stvarnosti, to nije to. Zato je Dove cool – ima super mirise, iako nisu pretjerani, jer njihov je stav da stvari moraju biti jednostavno, baš kao praktično pakiranje i osvježavajuća formula.

  water sea

  Danas predlažu Dove Nourishing Secrets liniju koja u sebi sadržava četvrtinu Dove hidratantne kreme i sastojke koji su uobičajeni za područja Japana i Indije.

  - Trenutno, u svijetu ljepote veliku popularnost uživaju prirodni sastojci poput kokosa i matche koje žene već stoljećima koriste za svoju njegu. Jutarnji ritual mnogih žena u Japanu započinje svaki dan šalicom vrućeg matcha čaja jer se tradicionalno za matchu vjeruje da daje energiju i omogućuje zdrav i mladolik izgled. Iako se ova vrsta zelenog čaja uglavnom koristi u prehrani, mnogi matchu koriste kao sastojak u proizvodima za njegu kože i tijela. U kombinaciji s cvijetom japanske trešnje, Dove Awakening Ritual linija idealna je za jutarnje uživanje u beauty ritualima. Formula Ritual Matcha tea & Sakura Blossom dostupna je u obliku gela za tuširanje, losiona za tijelo, spreja, roll on-a i kreme za ruke – objavio je brend.

  Dove Restoring Ritual bazira se na kokosu i cvijetu jasmina: Linija sadrži Coconut & Jasmine sprej, stick i roll on, Restoring Coconut Oil & Almond Milk losion za tijelo u spreju, kremu za ruke i losion za tijelo.

   Dove Match Green Tea Sakura Blossom 50 ml crDove Match Green Tea Sakura Blossom 50 ml cr