SKIN:info // BIOTHERM krema novo je ime na listi inovacija za područje oko očiju Blue Pro-Retinol

  Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. Nova Biotherm krema donosi inovacije.

  U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom području oko očiju.

  bio skfc blueretinol blueproretinoleyecream2023 StillLife BeautyVisuals 9x16 RGB

  Krema Blue Pro-Retinol, nova krema za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

  Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta1, smanjuje podočnjake već prvi tjedan2, a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95% žena.

  Od 1952., kad je biologinja Jeanine Marissal osnovala Biotherm, taj brend pokreću mogućnosti bioznanosti: znanosti o živim mikroorganizmima.

  bio skfc blue pro retinol eye cream product page packshot

  Upravo je Jeanine otkrila ljekovita svojstva mikroorganizama koji se nalaze u termalnim vodama: Life Plankton. Taj snažni sastojak ima jedinstvenu vezu s kožom te sposobnost poticanja regeneracije kože.

  Čak ima i sposobnost pojačavanja učinkovitosti drugih sastojaka koji blagotvorno djeluju na kožu.

  Pro-Retinol: Derivat zlatnog standarda, dermatološki aktivnog retinola, također poznatog kao „retinil palmitat“. Kad se nanese na kožu, razgrađuje se na retinol i palmitinsku kiselinu kako bi se retinol tijekom vremena postepeno otpustio u kožu. Ta transformacija Pro-Retinolu daje jedinstvene kvalitete: nježniji je bez ugrožavanja rezultata, što ga čini učinkovitim na svim tipovima kože, uključujući osjetljivu kožu.

  Kofein: kofein je spoj koji se nalazi u mnogim biljnim vrstama poput zrna kave i lišća čaja. Često se upotrebljava u proizvodima za područje oko očiju jer ubrzava drenažu i dekongestiju pri čemu smanjuje podočnjake i otečenost ispod očiju, ali ima i antioksidacijsko djelovanje koje prosvjetljuje područje oko očiju.

  BLUE THERAPY PRO RETINOL EYE CREAM 15ML, 60,00 €

  bio skfc blue pro retinol eye cream product page ingredient visual