SKIN_info // decentan mirisni ritual i ultimativna hidratacija u FORMULI s dodatkom uree i CERAMIDA protiv isušivanja

  Tko ne voli losion za njegu koji lijepo miriše? Njega kože je ključna za održavanje njezinog zdravlja, lijepog izgleda, ali i više od toga. Briga o koži je ritual, treba uzeti nekoliko minuta od svakodnevnih obaveza i posvetiti se sebi.

  ECN Usnt KV web cr

  Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 5% ureje i nježnim, umirujućim mirisom pruža suhoj, hrapavoj koži svakodnevnu njegu koja joj je potrebna. Uz kombinaciju sastojaka - urea, ostali prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi - pruža trenutno olakšanje i intenzivno, dugotrajno vlaženje, odgađajući simptome suhe kože do 48 sati, ostavljajući kožu podatnom, glatkom i mekom. Kao i svi preparati iz asortimana, novi mirisni losion klinički i dermatološki dokazano pruža učinkovitu njegu za suhu, osjetljivu kožu. Prikladan je za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom i/ili dijabetesom, i za djecu u dobi od tri i više godina.

  Je li losion s mirisom prikladan za njegu suhe kože? Naša je koža individualna kao i mi, a neki ljudi mogu biti osjetljiviji na mirise od drugih. U redu je koristiti mirisne preparate sve dok ste sigurni da ne sadrže bilo kakve potencijalno nadražujuće sastojke, ako su temeljito testirani i klinički i dermatološki dokazano prikladni za suhu i osjetljivu kožu.

  ECN Urea Scent KV web cr

  Nova Eucerin UreaRepair PLUS pjena za pranje s 5% ureje učinkovito čisti kožu bez isušivanja, a nakon uporabe koža je meka i nahranjena.

  Obogaćena je nježnim mirisnim sastojcima koji pogoduju koži, a dokazano djeluje protuupalno i nježno na suhu kožu. Također je bez parfema za koje je poznato kako uzrokuju alergije. Pruža sve prednosti nježnog čišćenja uz umirujući, nježan miris. Koža je glatka i podatna. Pogodna je za odrasle, uključujući one sa zrelom kožom ili dijabetesom i djecu od 3 godine i više.

  Posebno je formulirana za svakodnevnu upotrebu na suhoj, vrlo suhoj, gruboj i nadraženoj koži. Jedinstvena kombinacija sastojaka - urea, drugi prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) i ceramidi - veže vlagu i popravlja prirodnu barijeru kože kako bi spriječila daljnji gubitak vlage.