SKIN:info // DEFINICIJA seruma – koncentrat aktivnih sastojaka

  Serumi su lokalni preparati tanke viskoznosti koji sadrže koncentrirane količine aktivnih sastojaka. Tim načinom, veće količine aktivnih molekula brzo prodiru u površinu kože pružajući poboljšanu učinkovitost. Dodatno, zbog veće koncentracije aktivnih sastojaka obično je potreban kraći vremenski period kako bi se uvidjeli prvi rezultati na koži.

  ECN Isprobajte snagu seruma Web 04

  Pobijedite kožne indikacije – bore, proširene pore, hiperpigmentacije

  Poznati po svojoj učinkovitosti, serumi za lice često se koriste za rješavanje specifičnih kožnih indikacija kao što su bore, fine linije, proširene pore, tekstura ili pak neujednačenost tena. Osmišljeni su za pružanje brojnih prednosti poput blistavosti, zaglađenosti, hidracije i mnogih ostalih, ovisno o vrsti seruma koja se primjenjuje na koži.

  ECN Isprobajte snagu seruma Web 02 cr

  Klinički dokazano rješenje za svaki tip kože

  Bilo da vašoj koži nedostaje hidracije, blistavosti ili ujednačenosti bogati asortiman Eucerin njege krije serum upravo za vaš tip kože.

  Podarite svojoj koži trenutnu hidraciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom s 3x učinkom. Ovaj iznimno lagani osvježavajući gel koži trenutno pruža vlažnost koja traje do 24 sata. Hijaluronska kiselina kao sastojak u Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnom boosteru pomaže povećati hidraciju i učinkovito ispunjava bore. Prikladan za sve tipove kože, hidratantni i osvježavajući serum nanosi se prije dnevne i/ili noćne kreme. Kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom za vidljivo ispunjavanje finih linija i bora.

   ECN Isprobajte snagu seruma Web 05 cr

  Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting serum za potpuno blistav ten smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Inovativna Crystal tehnologija pruža ultra laganu teksturu koja je prikladna za sve tipove kože, brzo se upija i čini kožu mekanom. Zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj thiamidolom smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prikladan za sve tipove kože, brzo se upija i pomaže koži da izgleda ujednačeno i blistavo.

  Ako imate proširene pore otkrijte Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum za pročišćavanje pora i smanjenje finih linija. Inovativni serum osigurava ujednačen ten i svilenkasto zaglađenu kožu uz antioksidativno djelovanje. Prikladan je za kožu koja pokazuje prve znakove starenja poput sitnih linija, proširenih pora ili za kožu koja je gruba, izgleda umorno i sivo. S tri moćna aktivna sastojka: hijaluronskom, glikolnom i mliječnom kiselinom djeluje na nepravilnosti i grubu teksturu kože lica već nakon 4 tjedna redovite primjene. Mogu ga koristiti i osobe s osjetljivom kožom.

  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A prikladan je za sve tipove kože. Ova učinkovita anti-age kombinacija 3 moćna sastojka pruža koži svjež i blistav izgled. Inovativno pakiranje otpušta vitamin C i aktivira njegovu snagu trenutno uz vidljive rezultate u samo 7 dana primjene. Snažni serum s vitaminom C potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože, štiti kožu od slobodnih radikala i ispunjava fine linije i bore.