SKIN_info // patentirani sastojak koji djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije

  Nakon ljetovanja i dugotrajnog izlaganja suncu, na koži se mogu pojaviti neželjene pigmentne mrlje – hiperpigmentacije. Različite veličine i oblika, hiperpigmentacija se pojavljuje najčešće na licu, rukama ili drugim dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu. Iako bezopasna, može izazvati dodatan stres i negativno utjecati na kvalitetu života.

  E

  HIPERPIGMENTACIJE PODRUČJA ISPOD OČIJU
  Hiperpigmentacije oko očiju pojavljuje se u obliku tamnih krugova i dolaze u različitim veličinama i oblicima. Nastaju zbog prekomjerne proizvodnje melanina, prirodnog pigmenta koji našoj koži daje boju. Niz čimbenika može utjecati na prekomjernu proizvodnju melanina, ali se ponajviše povezuje s izlaganjem suncu, genetikom, hormonalnim utjecajima te ozljedama ili upalama na koži. Tamni krugovi ispod očiju često su i estetski problem koji utječe na samopouzdanje.

  ECN Anti Pigment PR WEB 03 2308

  INOVACIJA: MANJE TAMNIH PODOČNJAKA UNUTAR 2 TJEDNA
  Inovacija u njezi okoloočnog područja Eucerin Anti-Pigment krema za područje oko očiju kombinira moćne aktivne sastojke koji djeluju na različite načine kako bi pospješili sjaj kože i smanjili hiperpigmentacije, te posvijetljuje i zaglađuje područje oko očiju. Svježa i lagana formula sadrži thiamidol, učinkovit i patentirani sastojak koji djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

  ECN Anti Pigment PR WEB 10 2308

  Pigmenti u formuli reflektiraju svjetlo za posvijetljivanje područja oko očiju za trenutno svjež i razbuđen izgled. Hijaluronska kiselina smanjuje natečenost, hidrira kožu i ispunjava fine linije i bore. Oligopeptidi stimuliraju kolagensku mrežu za čvršću strukturu kože.
  Zahvaljujući metalnom aplikatoru, krema se lako i precizno nanosi na područje oko očiju i ima rashladni učinak. Za samo dva tjedna vidljivi su prvi rezultati, koža postaje glađa i ujednačenija, svježeg i probuđenog izgleda.

  POTVRĐENI REZULTATI NAKON 4 TJEDANA PRIMJENE*

  98% dugotrajno smanjuje tamne krugove/podočnjake
  97% veća blistavost u području ispod očiju
  99% ispunjava fine linije
  95% Odmah daje svjež izgled
  98% Jača osjetljivu kožu oko očiju
  *Istraživanje 'Proizvod u upotrebi' (PiU), 120 žena u dobi od 25 do 45 godina, 4 tjedna primjene.

  ECN Anti Pigment PR WEB 03 2308

  POTPUNA RUTINA ZA SMANJENJE HIPERPIGMENTACIJA OD SUNCA
  Za neželjene tamne mrlje, koje su se pojavile uslijed pretjeranog uživanja na suncu bez zaštite, postoji rješenje koje klinički i dermatološki dokazano djeluje na smanjenje hiperpigmentacije. Revolucionarna Eucerin Anti-Pigment linija njege posebno je formulirana kako bi smanjila hiperpigmentacije i spriječila njihovo ponovno pojavljivanje za ujednačenu i sjajnu kožu.

  ECN Anti Pigment PR WEB 04 2308

  Cijela linija njege sadrži thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon samo dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene potpune Anti-Pigment rutine.