SKIN_INFO // linija za ujednačen ten, protiv hiperpigmentacije – za svaki tip kože. Dvije nove formule su serum i tonirana krema

  Raznih dimenzija, hiperpigmentacija pojavljuje se najčešće na licu, rukama ili drugim dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu.

  Eucerin Anti Pigment PR web 04

  Ukoliko nakon godišnjeg odmora primjećujete u ogledalu hiperpigmentaciju, postoji rješenje koje možete uključiti u svoju svakodnevnu rutinu njege kože koje klinički i dermatološki dokazano djeluje na smanjenje hiperpigmentacije.

  - Upoznajte revolucionarnu Eucerin Anti-Pigment liniju njege koja je posebno formulirana kako bi smanjila hiperpigmentacije i spriječila njihovo ponovno pojavljivanje za ujednačenu i sjajnu kožu – javlja Eucerin.

  Cijela linija - Anti-Pigment dnevna njega SPF 30, noćna njega, dvofazni serum, spot korektor za ciljanu primjenu, Skin Perfecting serum i dnevne tonirane njege SPF 30 (svijetla i srednje tamna nijansa) - sadrži thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

  Eucerin Anti Pigment PR web 01

  Klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna do četiri tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene potpune Anti-Pigment rutine.

  Od nedavno, Eucerin Anti-pigment linija njege ima dva noviteta koje će obožavati svaki tip kože– Skin perfecting serum i dnevne tonirane njege sa SPF 30 u svijetloj i srednje tamnoj nijansi.

  Eucerin Anti Pigment PR web 03

  Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting serum klinički je testiran ultra lagan serum za potpuno blistav i ujednačen izgled kože lica. Prikladan za sve tipove kože, brzo se upija i pomaže koži da izgleda ujednačeno i blistavo. Spaja snažne i učinkovite aktivne sastojke – thiamidol, hijaluronsku kiselinu i glicerin za 100% blistavu kožu bez hiperpigmentacije.

  Eucerin Anti Pigment PR web 02