SKIN_info // ljetni ten u Olival bočicama - pjeni i losionu s bademovim uljem, ekstraktom oraha, mrkve i kakaovca

  Hrvatski beauty brend predlaže dvije nove formule – losion i pjenu za samotamnjenje.

  olival super tan 1

  - Super Tan losion za samotamnjenje je lagana tekstura obogaćena prirodnim uljem badema, ekstraktima oraha, mrkve i kakaovca, vitaminom E te beta-karotenom, snažnim antioksidansom koji koži pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, smanjuje njihov učinak na starenje kože te potiče stvaranje melanina koji ubrzava tamnjenje kože, ali joj pruža i prirodan, zdravi sjaj. Kombinacija ekstrakta oraha, mrkve i kakaovca kožu će bogato nahraniti, naglasiti tamniju boju tena te omekšati suhu kožu i pružiti joj potrebnu vlagu – javlja Olival.

  olival supr

  Pjena za samotamnjenje nemasne je i pjenaste teksture koja se s lakoćom upija u kožu, sadrži ekstrakt mrkve i glicerin koji dodatno njeguju preplanuli ten i neodoljivog je mirisa kokosa.

  Kako ih koristiti?
  1 Idealno bi bilo 24 sata prije korištenja proizvoda napraviti piling cijelog tijela. Odstranjivanje mrtvih stanica kože i svih sitnih nepravilnosti vrlo je važno kako bi se losion ili pjena mogli ravnomjerno nanijeti i to od stopala do bokova, trbuha, ramena i vrata.
  2 Korištenjem i losiona i pjene koža postupno tamni tijekom 6 do 8 sati, a nanošenje se može ponavljati do postizanja željenog učinka.

  Cijene: losion 150 ml 70 kn, pjena 100 ml 55 kn

   olival43