SKIN_info // netolerantnoj koži, koja je često nježna, svijetla i suha, potrebne su formule bez iritansa

  Netoleranciju kože možemo definirati kao trenutan i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant.

  av tolerance control cream balm social 1 post 3282770138801 3282770138856 hd

  Za njegu hiperreaktivnog epidermisa ili netolerantne kože bitna je prilagođena njega. Ključ je u tome da vaša njega ne smije sadržavati nadražujuće tvari (ili tvari koje će vjerojatno uzrokovati nadraženost; osobito konzervanse i mirise). To će pomoći ublažiti nadraženost i ograničiti hiperreaktivnost kože, javlja Avene.

  Netolerantnoj koži, koja je često nježna, svijetla i suha, potrebni su dermokozmetički proizvodi koji sadrže samo tvari koje ispunjavanju uvjet izbjegavanja bilo kakve dodatne agresije.

  av tolerance control cream social 3 post 3282770138801 hd

  Područje reakcije očistite losionom koji ste nanijeli vrhovima prstiju. Tolérance Losion za čišćenje osjetljive kože nježno čisti i pouzdano uklanja šminku s lica, očiju i usana. Oslobađa kožu od nečistoća koje se nakupljaju tijekom dana. Ne nadražuje i ne isušuje kožu.

  Ako šminku morate uklanjati vatom, najprije namočite vatu termalnom izvorskom vodom, a zatim losionom za čišćenje, kako biste omekšali pamučna vlakna: zajamčen je osvježavajući učinak!
  Nakon toga, po koži raspršite maglicu termalne izvorske vode kako biste na prirodan način umirili iritaciju.

  Nanesite umirujuću kremu, najbolje bez mirisa i konzervansa, poput Tolerance control kreme namijenjene za oporavak preosjetljive, hiperreaktivne, netolerantne i alergijama sklone kože. Umiruje kožu u 30 sekundi te dugoročno kontrolira i smanjuje hiperreaktivnost kože.

  Vrlo dobra podnošljivost kože i očiju. Pogodno za djecu od 2 godine.

  Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih Avène proizvoda. Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

  av tolerance control cream eretail 1 post 3282770138801 hd