SKIN_INFO // Nivea na retro partyju predstavila 2 nove kreme s bakuchiolom

  Na terasi šarmantnog "A most unusual gardena" u retro izdanju Nivea je predstavila novu Cellular Expert Lift liniju. Uzvanici su uz hitove 80-ih imali priliku isprobati nove proizvode i pritom se dobro zabaviti. Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje, a dodatak zabavi bili su fliper aparat i šećerna vata koji su sve prisutne vratili u mladost.

  Anita Bogataj Melihen, senior brand manager za regiju Adriatic, istaknula je prednosti formula te predstavila novog superheroja koji se krije u 3 x jačem anti-age djelovanju NIVEA Cellular Expert Lift linije.

  Cellular Expert event11

  Starenje je proces koji ne možemo spriječiti, ali ga možemo usporiti zahvaljujući inovativnoj formuli novih NIVEA Cellular Expert Lift proizvoda koji djeluju protiv znakova starenja kože na mjestima gdje su oni najvidljiviji. Samo 4 sata nakon upotrebe potiču stvaranje kolagena u stanicama i pomažu obnoviti čvrstoću kože.

  Cellular Expert event3

  Noviteti - Cellular Expert lift dnevna i noćna krema

  Istraživači u laboratorijima otkrili su na koji je način moguće potaknuti kožu na prirodni proces obnove stanica i na temelju najnovijih znanstvenih otkrića razvili su formulu za Cellular Expert Lift proizvode za njegu kože koji se temelje na vrlo učinkovitoj kombinaciji čistog bakuchiola i dvije različite vrste hijaluronske kiseline.

  Cellular Expert event8

  Bakuchiol, novi heroj anti-age njege za kožu stoljećima se koristi zbog svojih ljekovitih svojstava.

  Ova biljna zamjena za retinol ima nevjerojatan učinak; zahvaljujući njemu NIVEA Cellular Expert Lift proizvodi za dnevnu i noćnu njegu potiču stvaranje kolagena za 48% u samo 4 sata nakon primjene te značajno poboljšavaju čvrstoću kože.

  Cellular Expert event

  NIVEA Cellular Expert Lift linijaCellular Expert event9Cellular Expert event10NIVEA Cellular Expert dnevna krema1