SKIN_info // nova formula u obliku uljnog seruma za njegu kože u menopauzi

  U suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze - Neovadiol MENO 5 BI-serum za kožu lica.

  Novi serum namijenjen je borbi protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi, a to su: bore, ovješenost, staračke pjege, suhoća te gubitak sjaja kože.

  Vichy Neovadiol Meno 5 Bi Serum Phtoto Pack 089 RBV

  Dvofazna formula
  - Vodena faza sastoji se od optimalno koncentriranih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka: Proxylane, ekstrakta sjemena sene, vitamina B3-Cg, glikolne kiseline i Vichy vulkanske vode
  - Uljna faza obogaćena je vitaminom E i Omega 6-9 masnim kiselinama za ugodu i mekoću kože nakon nanošenja.

  Svake godine 25 milijuna žena prođe kroz menopauzu, a do 2025. u svijetu će biti 1,2 milijarde žena u postmenopauzi. To je prirodan proces koji u prosjeku počinje u 51. godini života žene. Stoga su u Vichyju kreirali Facebook grupu Nema pauze u menopauzi, kako bi sve žene mogle otvoreno govoriti o problemima s kojima se susreću u ovom izazovnom razdoblju života.

  Beauty kompanija brine i o ekologiji, pa će tako do 2023. godine sva ambalaža biti izrađena od 25% recikliranog papira iz ekoloških izvora.

  Vichy Neovadiol Range Peri Post Day Cream Photo Pack 061 RBV