SKIN_info // pobijedi tamne mrlje uzrokovane aknama – nova Eucerin DermoPure njega za masnu i aknama sklonu kožu

  Nakon adolescentske dobi, uobičajene kožne nepravilnosti poput akni nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane u prevenciji daljnjeg pogoršanja stanja kože i nastanka tamnih mrlja uzrokovanih aknama.

  uc545

  Eucerin DermoPure njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože: mikroupale, pojačano lučenje sebuma i stvaranje bakterija te hiperkeratozu.

  Inovativna formula s licochalconom A, salicilnom kiselinom i tehnologijom regulacije sebuma smiruje iritacije i crvenilo, smanjuje akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječava njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

  euc1

  Jednom kada se povuku akne i smire upalni procesi, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a.

  U suštini, PIH je vrsta hiperpigmentacije kože koja je uglavnom potaknuta načinom na koji se koža regenerira nakon upale. Može utjecati na kožu lica i tijela, osobito na područja izložena UV zračenju, i pojavljuje se u obliku ravnih obojanih mrlja. Osim izlaganja jakom suncu bez adekvatne zaštite, tretmani kože poput dermoabrazije, kemijskog pilinga i laserske terapije mogu također potaknuti nastanak PIH-a.

  Pozdravite se s tamnih mrljama uzrokovanim aknama – nova DermoPure njega

  Za mnoge bivše oboljele od akni, tamne mrlje uzrokovane aknama su gorki podsjetnik na njihovu borbu s kožom.

  Čak i kad se upala povezana s aknama povuče, tragovi akni mogu trajati dugotrajno i stigmatizirati osobe godinama. Iz tog razloga, Eucerin tim stručnjaka stvorio je inovaciju unutar DermoPure linije njege – DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem – koji smanjuje vidljive tamne mrlje i nepravilnosti povezane s aknama i DermoPure Protective fluid SPF 30 – s UVA/B filterima koji štite od tamnjenja mrlja izazvanih suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

  euc434