SKIN_info // SHISEDO najavljuje formule ESSENTIAL ENERGY s novom tehnologijom hijaluronske kiseline

  - U 2022. SHISEIDO će predstaviti niz novih hidratantnih proizvoda za njegu kože Essential Energy, koji postižu mnogo više od hidratacije kože poput mogućnosti da razvija unutarnju snagu. Dva vrhunska proizvoda koji su sačinjeni od nove CRVENE Tehnologije Hijaluronske Kiseline sastavljene od 3 hijaluronske kiseline i najnovijim otkrićima The LifebloodTM –a za hvatanje vlage potrebne za optimalnu hidrataciju. Sprječava pojavu prvih znakova starenja već od 30.-te godine života – javlja beauty brend.

  Essential Energy predstavlja novu tehnologiju Crvene Hijaluronske Kiseline koja kombinira tri originalne hijaluronske kiseline visokih performansi s ekstraktom korijena Ginsenga iz The LifebloodTM-a. Cilj je da se koža hidratizira, ali i nauči rehidrirati iznutra.

  EE SS22 Digital asset Master file Shot Ingredients with cream cr

  Pametni kompleks botanike koji se bazira na ekstraktima Unshiu Citrusa i ružmarina upotpunjuje učinkovitost tehnologije crveneHijaluronske Kiseline ponovnim pokretanjem endogene sinteze hijaluronske kiseline u najdubljim slojevima epiderme, istovremeno sprječavajući njeno propadanje.

  SHISEIDO je odabrao ekstrakt korijena ginsenga za koji se pokazalo da aktivira protein Tie-2, potreban za zatvaranje stanica koje čine stjenke krvnih žila.

  Cilj je učinkovito osigurati vlagu i hranjive tvari svim slojevima kože koji su neophodni za očuvanje hidratacije I jačanje zaštitne funkcije.

  Rezultat je bolje nahranjena koža, puna vitalnost I otpor na svakodnevne faktore stresa. Ljepša koža koja izgleda mlađe.

  SHISEIDO je pionir proizvodnje hijaluronske kiseline - započeo je proizvoditi molekulu koristeći biotehnologiju još davne 1985. godine kada su revolucionirali sektor u kojem je dominirala hijaluronska kiselina dobivena iz pijetlova češlja, što je bilo manje sigurno i neetično.

  Kuća je 1996. godine osmislila novu hijaluronsku kiselinu, Super Bio-Hijaluronsku Kiselinu koja ima veći afinitet s kožom i dvostruko veću hidrofilnu snagu. SHISEIDO više od 30 godina opskrbljuje preko 400 laboratorija.

  EE SS22 Digital asset Master file Shot Open cream cr