SKIN_info // VODOOTPORNE EKO formule koje njeguju i u skladu su s MIKROBIOMOM kože

  Nivea je poboljšala formule Protect&Moisture te najavljuje kako sadrže uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera. Tu je i novost, mineralna krema s faktorom 50.

  NIVEA SUN Mineral proizvodi1

  - Njihova njegujuća formula usklađena je s mikrobiomom kože, prirodnim slojem bakterija koje djeluju kao prirodni sustav za zaštitu kože. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtra koji štiti od opeklina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Inovativna formula NIVEA SUN Protect&Moisture linije poštuje ocean, odnosno ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon, što znači da ne narušava zdravlje koraljnih grebena – javlja Nivea.

  Nova krema Mineral ima zaštitni faktor 50 te dolazi i u varijanti za djecu.

  - Njezina formula sadrži 100 % mineralne UV filtere koji odbijaju UVA i UVB zrake poput ogledala, a zahvaljujući antioksidansima i organskoj aloe veri ne samo da štiti kožu od oštećenja, već je štiti i od preuranjenog starenja. Ovog ljeta vaše najmlađe možete zaštititi uz NIVEA SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50 koji će djeci pružiti pouzdanu zaštitu od sunca prilagođenu potrebama osjetljive dječje kože. Njegova izvrsna formula s organskom aloe verom štiti kožu vašeg djeteta od opeklina izazvanih suncem i dugotrajnog oštećenja kože – objavio je brend.

  cs

  5f