SKIN_upgrade // 2 formule zadužene za šminkanje OSJETLJIVIH OČIJU uz glatki finiš

  Anti-age kozmetika nakon ljeta koži pruža toliko željenu hidrataciju i mekoću, a povratak u svakodnevicu i nestajanje preplanulog tena postavljaju nove beauty protokole u našoj rutini.

  EISENBERG Perfecteur Teint Express Texture

  Eisenberg predlaže dvije formule – kremu za oči u usne te podlogu za lice i područje oko očiju.

  EISENBERG Eye and Lip Contour Cream

  Eisenbergov čarobni koktel Eye And Lip Contour Cream (30 ml/585,00kn) kombinira hidratizirajuća zaglađujuća svojstva protiv starenja, istovremeno umirujući osjetljivo područje oko očiju. Idealna je podloga za šminkanje osjetljivih očiju. Ujutro i/ili navečer nanosi se na potpuno čistu kožu, na područje oko očiju, kapke i područje oko usta.

  Essential Perfecteur Teint Express (30 ml/335,00kn) višenamjenski je proizvod koji se može koristiti na čitavom licu, ali i na kapcima i području oko očiju za glatki rezultat kože i kao idealna priprema za postojanu šminku. Njegujuća, obnavljajuća svojstva arganovog ulja protiv starenja ujedinjena su s tršljom za mat učinak. Sadrži i antioksidans vitamin E i Trio-Molecular formulu koja obnavlja, daje energiju i opskrbljuje kisikom. Prikladan je za sve tonove i tipove koža, a nanosi se sam ili prije nanošenja pudera na lice i oči. Također se može nanositi tijekom dana za matiranje određenog mjesta ili za zaglađujući učinak na umornoj koži.

  Brend je dostupan u Douglasu.

  EISENBERG Perfecteur Teint Express