SKIN_upgrade / CETAPHIL ima ALL-IN-ONE formulu za njegu I HIDRATCIJU od glave do pete

  Praktične all-in-one formule s kojima možemo njegovati čitavo tijelo sve su popularnije, a sada prijedlog donosi slavni ljekarnički brend Cetaphil, omiljen među onima osjetljive kože i jednostavnih, ciljanih formula.

  J Crew Edie Parker Collaboration cr
  Edie Parker x J. Crew

  - Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju formulacije Cetaphil asortimana proizvoda za hidratizaciju kože s učinkovitom, ali i blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože. Cetaphil losion za 24h intenzivne hidratacije (220 ml, 107,80 kn) osmišljen je kao all-in-one proizvod, jedini koji će vam trebati kako bi vaša koža bila adekvatno hidratizirana i spremna na sve izazove užurbane svakodnevnice. Zahvaljujući formuli s inovativnom kombinacijom pet temeljnih sastojaka, losion brzo djeluje, dugotrajan je i prikladan za suhu i zahtjevnu kož - objavio je brend. 

  cetaphil

  - Osim što je namijenjen za upotrebu na cijelom tijelu, uključujući i lice, preporuča se za dubinsku hidrataciju nakon izlaganja suncu. Regeneracija i regulacija ravnoteže vlage u koži u prvom je planu nakon jakih sunčevih zraka, a Cetaphil losion 24 trenutno će obnoviti kožu i osigurati joj mekoću narednih 24 sata. Svi proizvodi iz linije Cetaphil hipoalergeni su i klinički ispitani što osigurava sigurno korištenje proizvoda uz dugotrajnu hidrataciju u svako doba dana i u svim vremenskim uvjetima - stoji u priopćenju.