SKIN_upgrade // FLUID je najbolja formula za njegu MASNE kože

  Kako bi ostala hidratizirana, vlažna i zdrava, koža proizvodi sebum, jer on u umjerenim količinama ima ključnu zaštitnu ulogu, čineći dio zaštitne barijere kože, no kod nekih ljudi pojava veće količine sebuma rezultira ne samo masnim izgledom lica, već i dodatnim širenjem pora. 

  Dolazak ljeta te viših temperatura i pretjerano izlaganje suncu kao i činjenica da se tijekom ljeta, koža lica obilnije znoji, često dovodi do pojačanog lučenja sebuma te pojave neugodnog sjaja, ali i dehidracije, a problem i posljedice ovog tipa kože, česta su pojava kako kod žena tako i kod muškaraca.

  Uvjerenje kako masnom tipu kože nije potrebna hidratacija nije točno jer ovaj tip kože ima jednake ili čak veće potrebe za vlagom kao i drugi tipovi. Dnevna njega masne kože može i mora biti bazirana na laganim teksturama poput fluida.

  EISENBERG ESSENTIAL TWO IN ONE

  Moisturising Fluid Cream (50 ml / 399,00 kn) - Univerzalna ultra lagana emulzija fina na dodir pogodna je za sve tipove kože i sve dobne skupine. Osvježava i hidratizira zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, uljima noćurka i oraha makadamija dok kombinacija vitamina A i E suzbija štetne učinke slobodnih radikala, a nježna tekstura, stapa se s kožom čineći je izvrsnom bazom za šminku. Ujutro i/ili navečer preporuča se nanošenje proizvoda na savršeno čisto lice i vrat.

  Active Mattifying Secret (50ml / 499,00 kn) krema je tekuće, baršunaste teksture koja pruža vrhunski postojan praškasti i mat rezultat. Namijenjena mješovitoj i masnoj koži istovremeno vlaži, regulira višak sebuma, tonira i obnavlja zahvaljujući učinkovitosti svog matirajućeg agensa i neprekidnom hidratantnom djelovanju hijaluronske kiseline. Nanosi se samostalno ili nakon korištenja Moisturising Fluid kreme, posebno na područje T zone za dugotrajni efekt šminke bez neželjenog sjaja.

  EISENBERG ESSENTIAL TWO IN ONE

  Men Mattifying Regulating Concentrate (75 ml / 465,00 kn) krema je izrazito lagane teksture koja pruža trenutačni i dugotrajni mat učinak. Sadrži posebne aktivne sastojke koji reguliraju i istovremeno normaliziraju masne izlučevine uglađujući kožu. Vitamini A, E i C u kombinaciji s panax ginsengom jačaju obrambeni sustav kože i intenzivno se bore protiv slobodnih radikala. Nanošenje se preporuča ujutro na čitavo lice ili samo na T-zonu, uz izbjegavanje područja oko očiju.

  Men Essential Two-in-One (150 ml / 275,00 kn) dvonamjenski je proizvod za svakodnevno čišćenje lica i brijanje ili jednostavno za čišćenje lica koje predstavlja prvi korak za normalno funkcioniranje i lijep izgled kože. Ova lagana, osvježavajuća formula osigurava brzo, umirujuće i ugodno brijanje, dok aktivni sastojci nježno čiste i stvaraju pjenu, uklanjajući toksine koji se pojavljuju radi onečišćenja, bez neželjenog isušivanja kože. 

  1.Brijanje: Umasirajte gel po vlažnoj bradi i nastavite s brijanjem. Po završetku dobro isperite i osušite ručnikom.
  2.Čišćenje: Nanesite na vlažno lice i lagano zapjenite za uklanjanje nečistoća, a potom dobro isperite i osušite ručnikom.

   EISENBERG ESSENTIAL TWO IN ONE