SKIN_upgrade // ključne FORMULE za njegu kože i zaštitu OD ALERGENA I MIKROORGANIZAMA

  Alergeni i mikroorganizmi iz okoline intenzivno se talože na našoj koži i kosi. Stoga, svaki dio tijela od kože ruku do kose zahtijeva iznimnu pažnju prilikom pranja i čišćenja. Potrebno je zadržati prirodne funkcije kože i ravnotežu koja će nas sačuvati od bolesti. Eucerin preparati nude cjelokupnu higijenu i njegu svojom dermatološki testiranom i posebno formuliranom pH5 formulom.

  ECN 17838 63141 pH5 Soap Free Bar incl FoBo 100g PS cr cr

  Počevši od naših ruku koje su najizloženiji dio tijela u radu i komunikaciji tijekom cijelog dana. Stalno dodirujemo brojne predmete, komuniciramo s ljudima.

  Redovito pranje ruku najvažnija je mjera sprječavanja širenja zaraznih bolesti. Inovativni i specijalizirani Eucerin preparati nude nam besprijekornu higijenu i njegu. Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku, 250 ml - posebno je formulirano za učestalo, svakodnevno pranje i održavanje kože ruku čistom, zdravom i njegovanom. Eucerin pH5 sindet bez sapuna posebno je formuliran za nježno čišćenje te klinički i dermatološki dokazano štiti kožu i kod učestalog pranja, čak i kože sklone alergijama.

  Pravilnom higijenom zadržite mikroorganizme podalje od svoje kože

  ECN Hygiene KV 2008 web


  Svi izazovi održavanja higijene, olakšani su uz Eucerin pH5 liniju. Posebne probleme može donijeti kombinirana borba s alergijama. No, Eucerin je osmislio rješenja koja mogu pomoći i u najzahtjevnijim situacijama.

   ECN Hygiene KV 2020 web 3

  Potrebna su 4 koraka kako bi se smanjio štetni utjecaj mikroorganizama i alergena:
  1. Redovito pranje - osnovna je mjera za prevenciju. Eucerin® pH5 blagi gel za tuširanje čisti nježno, ali učinkovito pružajući koži zaštitu prirodnih obrambenih mehanizama.
  2. Dodatna njega - Eucerin® pH5 losion je blago, ali učinkovito sredstvo za hidratizaciju s regenerativnim svjojstvima, posebno stvoreno kako bi koža nakon tuširanja bila otpornija i manje osjetljiva.
  3. Dodatna zaštita – nakon učestalog pranja Eucerin® pH5 blaga krema za ruke obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.
  4. Čišćenje kose i vlasišta - ne smije se zanemarivati jer se mikroorganizmi i alergeni zadržavaju jednako na koži i kosi. Zato je čišćenje kose jednako važan korak u minimizaciji štetnih utjecaja iz okoline. Kako učestalo pranje ne bi nadražilo vlasište, izaberite nježno, ali učinkovito sredstvo Eucerin® DermoCapillaire pH5 blagi šampon.

  ECN Hygiene KV 2020 web 2 cr