SKIN_upgrade // koje maske najbolje čiste MASNU KOŽU?

  Koža se mijenja s vremenom, a usred većih promjena i smjena doba, ona zna pokazati svoje masno lice, odnosno proizvodnja sebuma postane pretjerana. Kako to riješiti?

  PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA

  Takvoj koži potrebno je više koraka u njezi, počevši od gela za čišćenje i pilinga, losiona za dodatno odmašćivanje i sužavanje pora, te krema za normaliziranje lučenja sebuma. Iako je koža masnija, radi svih tretmana kojima se podlaže, ona može postati isušena i dehidrirana.

  Upravo radi toga i masnijoj koži trebalo bi u njegu uvesti masku za vlaženje tj. umirenje i hidrataciju kako bi joj pomogli da se oporavi od tretmana za masnu kožu. Također, postoje prirodne maske koje joj mogu pomoći kako bi se akne umirile, a ujedno površina kože odmastila.

   PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA

  Zelena glina – detoksikacija kože
  Glina je iznimno djelotvorno sredstvo za njegu kože koje se koristi još od davnina. Sastoji se od različitih minerala, koji sadrže različite tvari neophodne za pravilno funkcioniranje organizma. Ujedno ima sposobnost apsorbiranja nečistoća i otrova iz kože te djeluje kao detoksifikant i kao eksfolijator.

  Glina je bogata mineralima i otpušta cink, željezo, silicij i magnezij u kožu čime se poboljšava metabolizam kožnih stanica. Pojačava cirkulaciju limfe, čime se otpad lakše uklanja iz stanica, te poboljšava opskrba hranjivim tvarima. Pojačava cirkulaciju krvi, steže i tonizira kožu te povećava čvrstoću vezivnog tkiva.

  Ovisno o sastavu minerala, gline mogu biti različitih boja: svaka od njih ima drukčije osobine i namjenu, ovisno o tipu kože. Na primjer, zelena glina ima ogromnu moć upijanja masnoća, otrova i nečistoća. Upravo ona najbolji je izbor za akne i kožu koju je potrebno hitno odmastiti kako bi prodisala.

   

  PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA

  Bijela, ružičasta i crvena glina
  Kaolin iliti bijela glina najblaža je od svih glina: pojačava cirkulaciju, lagano eksfolira i čisti kožu te je pogodna za suhu i osjetljivu te tanku i oštećenu kožu. Radi bogatstva manganom, ružičasta glina idealna je za obnavljanje kože, dok je crvena glina masnija, te bogata željezo-oksidom, idealna za suhu i osjetljivu kožu.

  Glinena maska pomoći će svakom tipu kože, osim masnoj te je umiriti, detoksicirati i poboljšati tonus i cirkulaciju.

  PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA

  Maske za hidrataciju i umirenje kože
  Pošto 90% ljudskog organizma čini voda, hidratacija je neophodna, ne samo za našu kožu nego i za cijelo tijelo. Optimalna vlažnost kožu čini elastičnom, blistavom i zdravom, ublažava posljedice starenja, a zaštitna uloga koža ostaje očuvana. Koža kojoj nedostaje vlage postati će osjetljiva, blijeda, suha, te vrlo brzo izgubiti na debljini i postati izborana – osim što moramo piti dosta vode, tu su i posebne formule s aktivnim sastojcima.

  Termalna voda - sastojak maske za hidrataciju
  Minerali i elementi u tragovima koje sadrži, omogućuju joj da djeluje protuupalno, umiruje, omekšava kožu, te smanjuje svrbež i iritacije. Ona izvrsno reagira sa svim tipovima kože i maske koje ju sadrže pravi su izbor za osvježenje i umirenje epidermalnog sloja za vrijeme napornih dana, te bilo kakvih kožnih oštećenja.

   PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA

  PHARMACY TO GO MASKE APIVITA ALOE VERA