SKIN_upgrade // koje novitete najavljuje cool beauty brend TONYMOLY?

  Slavni korejski brend Tonymoly ima novitete: Vital Vita 12 kolekcija sadrži kreme, serum, masku i ampule. Proizvodi sadrže vitamine: A, B1, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, F, H.

  FYpRvHoQ

  Linija sadrži 4 glavna proizvoda – Synergy serum, Synergy kremu, All in One Radiance kremu i Mango Boosting Pack – hranjivu masku.

  Duboka hidratacija kože odvija se zahvaljujući ekstraktu maslina i umirujućem Ylang – Ylang kompleksu te limunskoj travi.

  Synergy serum visoko je koncentrirani serum formuliran za umanjivanje linija i bora, uspješno se bori protiv diskoloracije i poboljšava elastičnost i čvrstoću kože. Sadrži propolis i ceramide. Cijena seruma je 299,90 kn za 45 ml.

  FYpRvHoQ


  Synergy krema za lice pruža duboku hidrataciju i blistavost. Ima laganu teksturu koja njeguje suhu kožu i odmah joj pruža elastičnost. Sadrži proteine iz aminokiselina svile čime poboljšava teksturu kože. Cijena kreme je 279,90 kn za 50 ml.

  All in One Radiance krema je rješenje dizajnirano da spriječi i minimizira linije i bore. Pruža intenzivnu hidrataciju, poboljšava čvrstoću i elastičnost. Sadrži SPF 50 i ima anti-age efekt. Cijena Radiance kreme je 349,90 kn za 50 ml.

  Mango Boosting Pack je noćna krema/maska za lice koja duboko hidratizira i zaglađuje kožu. Sadrži preko 900.000 ppm mango ekstrakta i biljke hamamelis i Ylang – Ylang voćni kompleks. Cijena maske je 249,90 kn za 200 ml.

  FYpRvHoQ

  Vital Vita 12 ampule

  Iako kožu njegujemo kremama i serumima nekada joj je potreban dodatan boost za specifične probleme kože. Ampule su visoko koncentrirani serumi koji targetiraju specifične potrebe i probleme kože.
  U Mulleru će se naći četiri vrste ampula, a svaki proizvod sadrži kompleks vitamina koji se mogu koristiti uz svakodnevnu rutinu njege kože.
  Proizvodi se mogu koristiti samostalno, kao serum, ili se mogu pomiješati u kremi ili sheet maski.

  FYpRvHoQ


  Vitamin B8 potiče dodatnu hidrataciju kože. Moisturizing serum sadrži visoki koncentrat vitamina B8 i kompleks hijaluronskih kiselina za suhu kožu koja treba hitnu njegu. Brzo se upija u kožu i ostavlja čisti, glatki osjećaj na koži.

  Vitamin B5 i kompleks Madecanol – koji učinkovito uklanja oštećenja na koži i umiruju kožu. Calming ampule djeluju umirujuće na osjetljivu iziritiranu kožu.

  Vitamin C, niacinamid koji ujednačava ten kože i adenosin koji ima anti-age učinak smanjuju pojavu linija i bora, zaglađuju koži i daju ujednačen ten i blistavost. Synergy ampule su dvostruko rješenje za probleme kože kod hiperpigmentacije i linija i bora.

  Vitamin A i peptidi učinkovito djeluju na globalnu anti-age njegu. Firming ampule i sastojci koji se nalaze u serumu učinkovito djeluju na sve znakove starenja.

  Cijena ampula je 189,90 kn za 30 ml.
  Kolekcija je dostupna u Mueller prodajnim mjestima od 16.ožujka.