SKIN_upgrade // nova hijaluronska formula za DUBINSKU HIDRATACIJU

  Hidratacija je važna i prevažna u svakoj dobi, naročito ako se šminkamo, sunčamo, ne pijemo dovoljno vode i živimo šlampavi lifestyle u kojemu se ne stignemo dovoljno njegovati. Zato je Olival predstavio Professional Hijaluron hidrator 4H: - Inovaciju za dubinsku (re)hidrataciju svih tipova kože, pa i one (hiper)osjetljive, koji sadrži čak 4 vrste hijalurona koje prodiru u sve slojeve kože te joj vraćaju vlažnost i mladenačku punoću - . 

  8cTahAwA cr


  Ovo je prvi hrvatski proizvod tog tipa te relativno nov i u svijetu ljepote koji Olival smješta daleko ispred konkurencije, i to ne samo domaće, već i strane koja nikad nije bila veća. Tu prije svega mislimo na japansku kozmetiku koja zasad nudi proizvode sa samo 3 hijaluronske kiseline, što Olivalov Hijaluron hidrator s njih čak 4 čini jedinstvenim proizvodom na tržištu. Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u koži te upravo u njoj leži tajna hidratiziranog i zaglađenog izgleda. No kako ona s godinama nestaje, mijenja se i sama tekstura te izgled kože – objavio je Olival.

  Olivalov kompleks ima 4 vrste hijalurona različitih svojstava (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate i Hydrolyzed Sodium Hyaluronate) koji tvore „mrežu“ hidratacije koja dubinski vlaži i sprječava daljnji gubitak vode. Uloga 4H hidratora jest upravo ta da kožu održava hidratiziranom iznutra te mladolikom i svježom izvana, a pritom ima i moć brzog upijanja te ne ostavlja ljepljiv osjećaj.

   8cTahAwA cr

  Osim na sinergijskom djelovanju 4 vrste hijalurona, Olival Professional Hijaluron hidrator 4H temelji se na još tri visokokvalitetna sastojka:

  1 - poliglutaminskoj kiselini koja sprječava gubitak vlage te pruža ultra snažnu hidrataciju obzirom da na sebi može nositi do 4 puta više vode u odnosu na hijaluronsku kiselinu,

  2 - ektoinu koji štiti, umiruje i jača hidrolipidnu barijeru, pojačava učinak hidratacije i ublažava posljedice UVA zračenja te

  3 - provitaminu B5 (pantenolu) kojeg prati umirujuće djelovanje, ali i elastičnost i mekoća koje daje koži. Uz ektoin, izuzetno je važan sastojak za postizanje optimalnog zdravlja kože, budući da samo zdrava kože može zadržati vlagu u svojim slojevima.