SKIN_upgrade // novi VITAMINSKI OLIVAL fluid s ekstraktom magnolije sadrži niacinamid, shea maslac, ulje avokada...

  - Kora magnolije dio je tradicionalne medicine u Aziji, gdje se stoljećima koristi za jačanje imunološkog i probavnog sustava, a poznata je i po tome što sadrži aktivne komponente koje ublažavaju upalne procese i usporavaju starenje stanica – javlja Olival te predstavlja novi Vitaminski fluid B3 za područje oko očiju.

  Olival Professional B3 fluid 3

  Spojili su u novoj formuli niacinamid, kofein, kompleks ceramida, shea maslac, ulja avokada i makadamije te vitamin E s ekstraktom kore magnolije.

  Rezultat je svilenkasti fluid lagane teksture za tretiranje delikatne kože na području oko očiju.

  Olival Professional B3 kolekcija 1

  Niacinamid je jedan od hitova u području njege kože posljednjih par godina.

  Koža ga obožava iz razloga što je izuzetno multifunkcionalan i pruža čitav spektar benefita – od hidratacije i umirivanja, jačanja prirodne barijere kože, ublažavanja djelovanja vanjskih stresora antioksidativnim učinkom (zbog čega je i dio Olival Professional SPF proizvoda) do djelovanja na pojavnost akni, prištića, pojačanog lučenja sebuma i vidljivosti proširenih pora.

  Olival Professional B3 fluid 2

  Njegova posebnost leži i u tome što je vrlo neutralan i može se koristiti paralelno s derivatima vitamina C retinoidima, hijaluronskom kiselinom i sličnim tvarima.

  Olival Professional B3 serum i krema

  U novom Vitaminskom fluidu B3 niacinamid je spojen s kofeinom, kompleksom ceramida, ekstraktom kore magnolije, hranjivim uljima i vitaminom E za bogatu hidrataciju i ciljanu njegu okoloočnog područja. Kofein je jedan od najpoznatijih i najzastupljenijih sastojaka u njezi okoloočnog područja.

  Olival Professional B3 fluid 1

  Djeluje antioksidativno i štiti kožu od oštećenja uzrokovanih vanjskim čimbenicima, potiče mikrocirkulaciju, doprinosi svježijem, odmornijem izgledu kože i pomaže pri regulaciji podbuhlosti i natečenosti podočnjaka, a već ranije spomenut ekstrakt kore magnolije stoljećima se koristi u azijskoj medicini i dokazano štiti kožu od kroničnih upala, pomaže ublažiti crvenilo i dugoročno pomaže neutralizirati unutarnje faktore preuranjenog starenja kože.

  Olival Professional B3 fluid 4