SKIN_upgrade // prestižni brend YSL predstavlja prvu skincare liniju PURE SHOTS

  Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil. 

  Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

  YSLBEAUTY PURESHOTS PACKSHOT FIGUE DE BARBARIE Y SHAPE CMJN

  Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim. Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože.

  Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

  YSLBEAUTY PURESHOTS PACKSHOT FIGUE DE BARBARIE Y SHAPE CMJN

  NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini.

  Šećer ove biljke izdvaja se putem hladnog i sporog postupka ekstrakcije koji je posebno osmišljen za potrebe brenda YSL Beauty. Kraljica noći obnavlja stanice kože i štiti ih* od oksidativnog stresa na površini kože. Baš kao što se kaktus bori protiv svoje ekstremne okoline, NIGHT REBOOT obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima.
  Kaktus kraljica noći uspoređuje s melatoninom u avangardnom in vitro ispitivanju. Melatonin je ključna molekula koja se izlučuje tijekom noći te regulira metabolizam i obnavljanje kože, no Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a otkrio je da neuravnoteženi životni stil i neregulirani biološki sat (nedostatak sna) inhibira njegovo lučenje i time oslabljuje sposobnost oporavka kože. Kraljica noći dokazano je podjednako učinkovita kao i melatonin kada je riječ o poticanju i potenciranju obnavljanja kože.

  YSLBEAUTY PURESHOTS PACKSHOT FIGUE DE BARBARIE Y SHAPE CMJN

  DVOFAZNI PILING U ULJU
  GRUBO I GLATKO: Umirujuća zaštitna uljna faza susreće se s pilingom – ova revolucionarna kombinacija stvara jedinstven osjećaj uz koji koža postaje finija i zaglađenija.
  Night Reboot ponovno aktivira proces obnavljanja kože i uravnotežuje distribuciju gradijenata stanica kože kako bi se mogle obnoviti količine esencijalnih elemenata kože.
  Priroda priskače u pomoć urbanoj koži. Zar nema bolje biljke od izdržljivog kaktusa, otpornog na ekstremne klimatske uvjete, za ispravljanje znakova urbane svakodnevice koja nikada ne staje?

  Kolekcija je dostupna na douglas.hr od 15. travnja.

  Cijene:
  Shot night reboot 30 ml 728,91 kn
  Shot night reboot recharge 30 ml 583,19 kn
  Shot Y shape 30 ml 728,91 kn
  Shot Y shape recharge 30 ml 583,19 kn
  Shot Light up 30 ml 728,91 kn
  Shot light up recharge 30 ml 583,19 kn
  Shot lines away 30 ml 728,91 kn
  Shot lines away recharge 30 ml 583,19 kn
  Shot hydra bounce lotion 200 ml 431,15 kn
  Shot Perfect plumper cream 50 ml 819,99 kn
  Shot Perfect plumpet cream recharge 50 ml 656,05 kn

   YSLBEAUTY PURESHOTS PACKSHOT FIGUE DE BARBARIE Y SHAPE CMJN