SKIN_upgrade // slavni brend DR. BARBARA STURM stigao i kod nas. U novu niche beauty parfumeriju TOP2

  Borug Mihalić, vlaskin niche parfumerije Top otvorio je i drugu poslovnicu, nedaleko Tomićeve – na Trgu bana Jelačića sada se nalaze i neki od najpoznatijih svjetskih niche skincare brendova. Jedan od njih je dr. Barbara Sturm, kozmetika slavne američke doktorice koja slovi kao jedna od najboljih na svijetu! Serum je već postao najprodavaniji, no tu su i ostale osnovne formule za njegu – brend je minimalistički, efikasan, vrlo jednostavan i s molekulama koje ciljano riješavaju probleme kože lica i tijela. 
   
  barbara sturm
  Velika novost na novoj lokaciji jest veća ponuda preparativne kozmetike. Tako je jedan od najomiljenijih svjetskih preparativnih brendova na svijetu, dr. Barbara Strum, čiji proizvodi spadaju u domenu molekularne kozmetike, našla svoje mjesto na policama Top parfumerije.
  Dr Jackson’s - prirodna je linija za njegu kože, nastala iz 21-godišnjeg istraživanja prirodnih sastojaka i suradnje sa znanstvenicima i tradicionalnim afričkim i indonezijskim iscjeliteljima, čiji su temeljni sastojci cijenjeni sastojci poput Kigelije, Baobab i Marula - objavio je Borut. 
  Niche parfumerija Top u Tomićevoj ulici 4 i dalje ima svoju veću poznatu ponudu brandova, dok su na novoj lokaciji svoje mjesto našli neki od najtraženijih niche brendova.
   
  zenology
  Za dašak luksuza u vašim domovima tu je brand Zenology, kojeg čine luksuzni i kvalitetni kozmetički lifestyle proizvode. Njihovi proizvodi hrane kožu, okrepljuju tijelo i čine vas i vaš interijer glamuroznijima.

  U ponudi mirisa ističu se novi brendovi poput Franck Mullera - jednog od najluksuznijih brendova ručnih satova na svijetu, čiji su mirisi inspirirani upravo tim malim remekdjelima visoke urarske umjetnosti.

  Da čudno može biti lijepo dokazala nam je Rei Kawakubo koja stoji iza mirisne linije Comme des Gracones (CdG).
   
  CDG mirisi spajaju sintetičke mirise svakodnevice i svijet strojeva, dok konceptualni mirisi iz linije “Series” slijede zadanu temu - miris tamjana, slatkoću ili boju.

  Velika predanost u stvaranju niche ponude kakvu ima parfumerija TOP te pažljivo selektirani brendovi doveli su na ovo prodajno mjesto i jednu od najeskluzivnijih mirisnih kolekcija na svijetu - parfeme Note di Profumum, koji se nalaze na svega deset ekskluzivnih lokacija u svijetu.
   
  Uz ostale brendove niche parfumerije TOP poput Lubin, Sospiro, Julitte Has a Gun, Roja Parfumes, Aesop  - vjerujemo kako će svaki profinjeni 'nos' pronaći ekskluzivnu kombinaciju mirisa i aroma za sebe.
   
  barbara sturmbarbara sturmbarbara sturmbarbara sturmbarbara sturmbarbara sturmbarbara sturmbarbara sturm