SKIN_upgrade // TONIK za zrelu i suhu kožu koji je srodniji hidratacijskom serumu ili boosteru

  Hrvatski brend prirodne kozmetike San ima novu formulu za zrelu i suhu kožu, pojačanu hijaluronskom kiselinom, anionskim polisaharidima i aloe verom.

  Cleanse Renew tonik osim korekcije pH i pripreme kože za nanošenje emulzija, kreme ili seruma, služi kao ovlaživač s aktivnim tvarima koje hidratiziraju i obnavljaju kožu, te je oplemenjuju prebiotičkim tvarima važnim za balansiranje mikrobioma kože i rast korisnih probiotičkih bakterija. Idealan je za suhu, suhu i dehidriranu, te zrelu kožu.

  SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu 1024p cr

  - U nježnom hidrolatu latica ruže inkorporirani su biljni glicerol, dekspantenol, sorbitol i aloe vera kao bitni ovlaživači kože koje sadrži ovaj tonik za lice. Anionski polisaharidi (biossaccharide gum, iza kojeg se zapravo krije L-fukoza, D-galakoza i galakturonska kiselina) i hijaluronska kiselina (natrij hijaluronat) osim vlaženja pridonose i regeneraciji kože, a hijaluronska kiselina je s razlogom jedna od najpoznatijih anti-age aktivnica. Riječ je o humektansu s jedinstvenim kapacitetom vezanja i zadržavanja vode u stanicama kože, koji ovisno o veličini molekule djeluje na poboljšanje hidratacije u različitim slojevima epiderme - objavio je brend.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  A post shared by SAN PRIRODNA KOZMETIKA (@san.prirodna.kozmetika)

  SAN CLEANSE Renew tonik za zrelu i suhu kožu je dostupan u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  A post shared by SAN PRIRODNA KOZMETIKA (@san.prirodna.kozmetika)

  Prirodni tonik za lice

  - Niskomolekulskoj hijaluronskoj kiselini, kakva je u SAN CLEANSE Renew toniku za zrelu i suhu kožu, pripisuje se djelovanje u dubljim slojevima epiderme, te poticanje proizvodnje hijalurona u samoj koži. Koristimo isključivo vegansku hijaluornsku kiselinu dobivenu biotehnološkim putem. Ovo je sastojak koji želimo uvrstiti u svoju dnevnu beauty rutinu, i to ne samo kada je riječ o suhoj i dehidriranoj ili zreloj koži. Inulin i fruktoza služe kao hrana prirodno prisutnim korisnim bakterijama i tako pomažu izbalansirati mikrobiom kože, što dugoročno ide u prilog svakoj koži koja želi biti zdrava i njegovana. Tonik za lice je konzerviran solima organskih kiselina, a dio konzervansa navedenih na deklaraciji dolazi iz biljnih ekstrakata uvrštenih u formulaciju, u finalnom proizvodu se nalaze u zanemarivoj količini. Miris je ugodan, nježan, miris ruže koji dolazi iz hidrolata ruže i prirodnog mirisa - objasnili su stručnjaci San kozmetike.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  A post shared by SAN PRIRODNA KOZMETIKA (@san.prirodna.kozmetika)

  SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada u ljekarni i laboratoriju, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode.