SKINIMALIZAM // najjednostavnija je BEAUTY rutina ujedno i najbolja

  Minimalizam u njezi kože naglašava povratak osnovama - korištenje manjeg broja proizvoda sa sastojcima koji podupiru prirodnu ravnotežu kože. Osim uštede, ovime umanjujemo osjetljivost kože i održiviji smo spram okoliša.

  Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman. Za dodatnu jednostavnost, preporučuju se multifunkcionalni proizvodi, najčešće u vidu hidratantne kreme koja sadrži i SPF.

  Simple SveStoTvojojKoziTreba masna MissRecenzija 7ma

  Kako bi promovirao ovaj pristup, Simple je uz podršku poznatih hrvatskih skinfluencerica lansirao limitirano izdanje paketa Sve što tvojoj koži treba.

  Simple SveStoTvojojKoziTreba 1ma

  Tako je Skinlosophy sastavila paket za suhu kožu, Miss recenzija za masnu, a Maja Galba za mješovitu kožu.

  Svaki se paket sastoji od odgovarajuće varijante popularne Simple micelarne vode, gela za čišćenje, seruma i kreme. Za učinkovitu njegu lica, nije potrebno puno, zapravo je vrlo „simple“, kažu influencerice i potpisnice paketa.

  Simple SveStoTvojojKoziTreba mjesovita MajaGalba 4ma

  Maja Galba je za mješovitu kožu odabrala Simple klasike, Kind to Skin micelarnu vodu koja učinkovito skida i najtežu šminku, a ne ostavlja osjećaje peckanja i zatezanja. U njezinom je paketu zatim Kind to Skin gel bez sapuna koji ne isušuje kožu, za dodatno dubinsko čišćenje.

  Tu je i lagana Kind to Skin Vital Vitamin krema s SPF-om 15. Za povremeno nanošenje tu je i Booster serum s vitaminima C, E i F koji smanjuje pojavu hiperpigmentacije, ujednačava ten, jača barijeru kože i usporava degradaciju kolagena.

  Simple SveStoTvojojKoziTreba suha Skinlosophy 6ma

  Za masnu kožu Miss recenzija je odabrala Simple Kind to Skin Hydrating Cleansing Oil ulje za čišćenje koje čisti i hidratizira, a da pritom ne ostavlja masni trag. Za dodatno čišćenje u njezinom je paketu Simple Daily Skin DetoxTM Purifying gel za čišćenje koji uklanja višak sebuma. Za ciljani tretman tu je Booster serum s Vitaminom B3 (niacinamid), koji, među ostalim, smanjuje proširene pore i regulira proizvodnju sebuma. U ovom je paketu i Water BoostTM krema, jer, kaže Miss recenzija, čak i masna koža može dehidrirati.

  Za suhu kožu Skinlosophy.hr je odabrala sve iz Simple Water Boost linije – od micelarne vode, gela za čišćenje do hidratantne kreme. Dok je za ciljanju njegu odabrala popularni Booster serum s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B5.

  Paketi nisu u slobodnoj prodaji, ali ih možete osvojiti do 10. lipnja ako pratite @simplehrvatska na Instagramu.

  „Pokaži nježnost prema svojoj koži, ali ne zaboravi ju pokazati i prema sebi“, kaže Skinlosophy.hr. Na tom tragu treba istaknuti da će svaka rutina bolje funkcionirati ako za svoju kožu brinete iznutra – pijete dovoljno tekućine, dovoljno spavate, trudite se balansirano hraniti i naučite se odnositi prema stresu.

   Simple SveStoTvojojKoziTreba 2ma

  Simple SveStoTvojojKoziTreba 3ma