Stigao je NOVI BEAUTY IGRAČ // Jowaé: fantastična francusko-korejska sinergija

  Dobro znamo da je Francuska besprijekorni vladar u svijetu kozmetike. Francuski kozmetički brandovi cijenjeni su diljem svijeta, obožavani u svim kulturama. No, u posljednje vrijeme još jedna bitna scena se rađa – ona korejska sve je snažnija te postavlja neka svoja nova, specifična pravila.

  Naime, pokazalo se da korejski stručnjaci i te kako znaju što rade – zadnjih su godina predstavili donedavno nezamislive beauty patente, a paralelno s njihovim otkrićima, brojne žene diljem svijeta prigrlile su korejski ritual njege.

  jowae bogata hranjiva krema za lice


  Novi kozmetički brand Jowaé, odnedavno dostupan u Farmaciji, nastao je kao simbioza francuske i korejske beauty scene.
  Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.


  Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowaé (izgovara se kao tcho-wha-é) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima. Upravo to postignuto je zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

  jowae bogata hranjiva krema za lice

  Lumifenoli imaju četverostruko djelovanje:
  - djeluju kao antioksidativna zaštita,
  - stimuliraju prirodnu staničnu zaštitu,
  - oživljavaju stanični metabolizam i
  - reguliraju sintezu melanina.

  jowae bogata hranjiva krema za lice


  Jowaé rituali temelje se na onim korejskima: podrazumijevaju 4 koraka: čišćenje kože, priprema, aktivacija i korekcija.

  Jowaé nudi nekoliko linija za sveobuhvatnu njegu: za uklanjanje make-upa, za pročišćavanje kože, protiv hiperpigmentacije i za ujednačavanje tena, protiv bora, za hidrataciju, hranjivu njegu i liniju za obnovu kože.

  Ovaj prirodan brand, kreiran po etičkim načelima, ima u prosjeku 93% prirodnih sastojaka.

  Njegove formule nemaju parabena, fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona, sastojaka životinjskog podrijetla i umjetnih bojila.

  I na kraju, ne manje bitno, osim svojim sastojcima, mirisom, teksturom i djelovanjem, Jowaé će vas osvojiti i vrlo pristupačnim cijenama.

   jowae bogata hranjiva krema za licejowae bogata hranjiva krema za licejowae bogata hranjiva krema za lice