SUN_info // OLIVAL ima 4 super formule za njegu usana i tijela, od pekmeza i ulja do balzama

  Maslinovo ulje, mrkva, kakaovac, ulje oraha i neven ključni su sastojci 4 nove formule koje hrvatski prirodni beauty brend predstavlja uoči ljeta. Osim toga, ističu Super Mrkva balzam za usne sa SPF 20, prvi Olivalov proizvod s vegan certifikatom.

  BKjz4mNc

  - Maslinovo ulje njeguje kožu, čini ju svilenkastom i putenom, a daje joj i božanstven sjaj. Ako je dobro ne zaštitimo, koža nakon izlaganja suncu može postati suha i sklona borama, no hranjivo maslinovo ulje učinit će ju mekanom i elastičnom, te spriječiti dehidraciju. Ima zaštitni faktor 4 – ističu stručnjaci iz Olivala.

  BKjz4mNc
  Nježnoj i osjetljivoj koži usana novi balzam pruža umjerenu UVA i UVB zaštitu od sunca, vjetra i morske soli, njeguje ih i daje zdravi sjaj zahvaljujući kombinaciji ekstrakata mrkve, masline kakaovca i nevena.

  Visokokvalitetno maslinovo ulje u Olival proizvodima je ekstra djevičansko i dobiveno postupkom hladnog prešanja jer se na taj način čuva visok postotak nezasićenih masnih kiselina, te vitamini A i E kojima je bogato, ali i zbog čega zadržava svoja antioksidativna svojstva.

  BKjz4mNc

  Ljubiteljice prirodne Olival kozmetike već su upoznate s hit linijom Super Mrkva - tu su suho i zlatno ulje za ubrzano tamnjenje.

  BKjz4mNc

  Poznat je i pekmez, njihova slavna formula za preplanuli ten koje sadrži i prirodna ulja kakaovca i oraha koje se dobiva maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha, te nezaobilazan beta karoten.

  Cijene formula iz linije Super:
  Maslina ulje za sunčanje SPF 4 – 39,90 kn
  Mrkva balzam za usne SPF 20 – 24,90 kn
  Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje – 39,90 kn
  Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 – 44,90 kn
  Mrkva suho ulje za ubrzano tamnjenje – 39,90 kn
  Mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje – 44,90 kn