SUN_info // OLIVAL ima beauty SPF kolekciju obogaćenu PRIRODNIM MASLINOVIM ULJE i KAKAO MASLACEM

  Formule štite i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac u sastavu dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom – javlja naša poznata beauty kompanija.

  Olival Sun Milk spf 20 cr

  Olival SUN krema za zaštitu lica sa SPF-om 30 je obogaćena ekstra djevičanskim maslinovim uljem i kakao maslacem štiti lice i najizloženije dijelove tijela (vrat, ramena i ruke).

  Oliva Sun Cream

  UV filtri osiguravaju učinkovitu zaštitu, a prirodne komponente hrane, njeguju i pružaju dodatnu vlagu te potiču ravnomjerno tamnjenje kože.

  Olival Sun Milk mlijeka za sunčanje sa zaštitnim faktorima 20, 30 i 50 kombinacija su mineralnih i kemijskih UV filtara, a namijenjena su svim tipovima normalne i osjetljive kože.

  Olival Sun Milk

  Ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac ostavljaju kožu glatkom i mekom, osiguravaju dodatnu vlagu i pomažu jednolikom tamnjenju.

  Ova mlijeka su vodootporna, lako se razmazuju, brzo upijaju i ne ostavljaju mastan trag, a ljubiteljice kokosa posebno će oduševit suptilan ljetni miris i bogata, hranjiva tekstura proizvoda.

  Olival Sun Oile

  Olival Sun Oilé ulja za sunčanje posebno će vam odgovarati ako ste suhe kože, a pružit će vam pouzdanu zaštitu i bogatu njegu. Dolaze sa zaštitnim faktorima 10, 30 i 50, otporna su na vodu i brzo se upijaju.

  Olival SUPER Mrkva balzam za usne

  SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20 prvi je Olivalov proizvod s Vegan certifikatom. Njeguje usne zahvaljujući kombinaciji ekstrakata mrkve, masline kakaovca i nevena.

  Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

  Olival SUN krema za zaštitu lica SPF 30: 42,90 kn
  Olival SUN Milk SPF 20: 54,90 kn
  Olival SUN Milk SPF 30: 64,90 kn
  Olival SUN Milk SPF 50: 81,90kn
  Olival Sun Oilé SPF 10: 49,90 kn
  Olival Sun Oilé SPF 30: 76,90 kn
  Olival Sun Oilé SPF 50: 87,90 kn
  SUPER Mrkva balzam za usne SPF 20: 24,90 kn